ברוכים הבאים, אורח

פתאום זה משתנה
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: פתאום זה משתנה 23 צפיות

פתאום זה משתנה לפני 1 שבוע, 5 ימים #152380

שלום חברים אני מחפש עצה כשהתחלתי להיגמל אז היה לי חודש וחצי שאפילו לא חיפשתי את זה עכשיו פתאום אני כל הזמן מחפש לראות משהו לא ראוי מי יודע איך אני מחזיר את עצמי לשלב בו אני שומר על עצמי אפילו מלחפש לראות דברים לא ראויים?

תגובה: פתאום זה משתנה לפני 1 שבוע, 5 ימים #152386

• nbym
  • דירוג זהב
היי חבר,
אני רוצה קודם כל לומר שאני מעריך מאוד את הדרך שעשית עד עכשיו ואת הזמן שבו הצלחת להימנע מלחפש. זה ממש לא מובן מאליו, וכל הישג כזה הוא צעד חשוב קדימה.
ממה שאתה משתף, נראה שיש לך מודעות אמיתית לאתגר, וזה כבר חצי מהדרך. כשאתה מזהה שיש אפשרות לחיפוש לא ראוי, זה סימן שאתה גם מודע למקום שבו כדאי לשים גבולות. אחד הפתרונות היעילים ביותר הוא לשקול חסימה של האפשרות הזו מראש. זה כמו להרחיק מכשול שאתה יודע שעלול לגרום לך למעוד.
חשוב לזכור שאין "נוסחת קסם" שתגרום לא להימשך בכלל – זה תלוי בסיטואציות, בזמנים, ובפיתויים שסובבים אותנו. אבל יש גם חדשות טובות: עם הזמן, הרצון עשוי להיחלש, ובמקביל הכוח שלך להתגבר הולך ומתחזק. ההתמודדות אולי לא נעלמת, אבל היא בהחלט יכולה להפוך לקלה יותר.חז"ל אמרו ש"אין אפוטרופוס לעריות," ולכן, תמיד כדאי להיות מודעים ולמנוע גישה למקומות שעלולים לגרום לנפילה.
תחשוב על זה כמו על דיאטה: אם אתה יודע שעוגה היא הפיתוי שלך, הדרך החכמה היא להרחיק אותה ממך – כך לא תתמודד עם הפיתוי בכל רגע מחדש.
עוד דבר שיכול לעזור הוא לנתח מה עבד בשבילך בתקופה שבה הצלחת להימנע. מה היה שונה? האם עשית משהו מיוחד? אולי מצאת דרכים להעסיק את עצמך בדברים שהשאירו אותך ממוקד ומרוכז? כשאתה ממלא את הזמן בעשייה משמעותית, באופן טבעי הפיתוי לחפש הולך ונחלש, כי הראש שלך עסוק בכיוונים אחרים.
אני מאמין ביכולת שלך להתגבר ולהמשיך להתחזק. קח את זה צעד אחר צעד, ותזכור שכל הצלחה קטנה היא לא פחות משמעותית מהמטרה הגדולה.
נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 5 ימים על ידי nbym.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.28 שניות

Are you sure?

כן