ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: נמאס לי 100 צפיות

נמאס לי לפני 2 שבועות, 4 ימים #153135

הי, פשוט נמאס לי. אין לי כוח כבר להיאבק בזה, פשוט לא מרגיש שיש לי את המוטיבציה לעזוב את הדברים האלה, אפילו שזה לא באמת כיף לי. אני מנסה להפסיק ולא מצליח.

תגובה: נמאס לי לפני 2 שבועות, 4 ימים #153136

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 68 ימים
  • דירוג כסף

היי חבר יקר
אני ממש מבין אותך ולמרות זאת...
אני חושב שאם זאת התחושה שלך כדאי שתנסה לחשוב מה היה לא בסדר במאבק עד עכשיו ותנסה לשנות אותו,
כי לדוגמא אצלי באופן אישי תמיד נאבקתי והתחושה שלי היתה דומה לשלך אבל באיזה שהוא שלב הבנתי שאין לי שום ברירה ואני צריך לנסות אפשרויות אחרות, והם כוללות דברים לא נעימים בכלל, אבל אני צריך לנסות אותם, וכמו שאינשטיין אמר שטיפשות היא לחזור על אותה פעולה ולצפות לתוצאה אחרת, אז זו היתה התובנה שלי, שצריך לנסות דרכים אחרות גם אם הם לא נעימות בכלל
בהצלחה

תגובה: נמאס לי לפני 2 שבועות, 3 ימים #153141

• jayjay
  • רצף ניקיון נוכחי: 4 ימים
  • חבר קבוע
היי שמור10

אני מצטרף לקודמי וגם מאוד מזדהה עם התחושות שלך, יש רגעים שזה ממש מתסכל אבל אסור לוותר ולהתייאש. אל תוותר על החלום והמטרה שלך. אתה יכול לנסות לבנות לעצמך תוכנית עבודה כאן באתר ולהתקדם לאט לאט. לפעמים מנסים לטרוף את הכל ולללכת על כל הקופה ומעכשיו כבר להתחיל לספור שנה של נקיות. לצערי מניסיוני זה לא עובד לכולם. יכול להיות שלך עדיף לנסות להתגבר בהדרגה בהתחלה ליום אחכ לשלושה ימים וכן הלאה. העיקר להיות בתהליך של התקדמות ולא להתייאש גם לאחר נפילה

מאחל לך הרבה  בהצלחה 

תגובה: נמאס לי לפני 2 שבועות, 2 ימים #153146

shamor10 כתב on 16 מרץ 2025 20:42:

אני מנסה להפסיק ולא מצליח.

אף אחד לא רק מפסיק 
וזה לא אמור להיות המטרה 
מחליפים הרגל / התמכרות בהרגל אחר
המטרה היא שיהיה לנו חיים טובים יותר בכל המישורים של החיים
זה הבסיס להצלחה

תגובה: נמאס לי לפני 2 שבועות, 2 ימים #153155

• ניריוסף
  • רצף ניקיון נוכחי: 56 ימים
  • מנהל

הי שמור!
מצטער מאוד בצערך! בטח אתה ממש סובל בגלל ההתמודדות...
תראה, בעיקרון תוכנית טובה היא תוכנית שפחות או יותר גורמת לך להרגיש טוב יותר. 
יש משפט כזה שאני לא זוכר מי אמר - 
"אם הייתי חושב על היהדות מה שאתה חושב עליה - גם אני לא הייתי רוצה להיות יהודי."

כלומר - הגישה הכללית להתמודדות - צריכה להיות חיובית ויעילה, אחרת - באמת קשה להתמודד.

מה אתה חושב על ההתמודדות? מה אתה מצפה מעצמך? יצא לך לעבור על הקורס לטוס אל החופש? מסבירים שם הכל על הגישה היעילה להתמודדות.

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: נמאס לי לפני 2 שבועות, 2 ימים #153160

• justinian
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • חבר חדש

אתה כתבת בפוסט היכרות שהשימוש שלך ״קל״ יחסית. הניסיונות להפסיק שנכשלים מתישים אותך ואתה מואס בהם. אולי תנסה לעשות משהו שיהיה לך נחמד: לנסות להפחית ולא להפסיק. לעשות רווחים יותר גדולים בין שימוש ושימוש. גם להוריד את רמת החומרה של השימוש מבחינת התוכן. כך שתהפוך ממשתמש בחומרים קלים לחומרים קלים מאוד בתדירויות רחוקות יותר.
זה לא משהו מאוד קשה ומתסכל ואתה יכול להרשות לעצמך להנות מכל רגע שאתה לא משתמש. כל יום שאינך משתמש הוא ברכה ולא דומה שבוע שהשתמשת פעם אחת לשבוע שהשתמשת ארבע פעמים. חבל לוותר לגמרי, זה לא משחק של הכל או כלום, כל נקיות שווה מאוד - הנפש שלך אומרת לך תודה.
כמו שהגוף אומר תודה על כל סיגריה שמוותרים, על כל עוגה שמדלגים, על כל אימון כושר. מה שנמאס זה לעשות דברים רעים, לא להפסיק בהם...

נערך לאחרונה: לפני 2 שבועות, 2 ימים על ידי justinian.

תגובה: נמאס לי לפני 2 שבועות #153175

• ניריוסף
  • רצף ניקיון נוכחי: 56 ימים
  • מנהל

רעיון מדהים! מה דעתך חבר יקר?

ניריוסף

מנהל תוכן GYE
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.36 שניות

Are you sure?

כן