ברוכים הבאים, אורח

באיוולתי הולך ומסתבך
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: באיוולתי הולך ומסתבך 16 צפיות

באיוולתי הולך ומסתבך לפני 5 שעות, 38 דקות #155546

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 18 ימים
  • חבר חדש

וואו הסתבכתי כהוגן
אני חרדי עם פלאפון כשר, אני צורך אינטרנט פרוץ או במחשב של אשתי לאחר שאני מחליף סים בראוטר, או בבית של חמי וחמותי שם ניצב לו מחשב עם אינטרנט פרוץ....
מה שקרה היום הוא כזה: חמי יושב שבעה, חמותי בטיפול בביה"ח שאשתי אמרה לי לפחות שעתיים, תכל'ס, אשתי בעבודה בבית מול המחשב, אני אומר לה שאני יוצא לכולל, מעט מלחמה פנימית, והופ אני מול המחשב של חמי וחמותי...
לאחר כשעה המנעול מסתובב....., ואני מספיק ברגע האחרון לסגור אטת כל ה"מצב אורח" ועכשיו צריך להסביר את שהותי במקום........, איך שהוא דפקתי לה שרציתי להזמין משהו לאשתי ולא רציתי שהיא תראה במחשב שלה...
עכשיו תקשיבו, חמותי אשה מבוגרת וטובה ולא נראה לי שחושדת במשהו, הבעיה שגיסי לקח אותה מהביה"ח והגיע איתה והוא כבר בחור פלפל ולא נראה לי שקונה את הבובקס הללו...., וגם חמי עם ראש סוחר לא קטן... 
ומה שהכי הכי שורף לי הוא שגם אם בעז"ה הפעם אצא "זכאי", אין ספק שאם אמשיך בדרכי הנלוזה אז בסוף אשתי תעלה עלי ואז אני אכלתי אותה לגמרי, אולי תרצה אפילו לעזוב אותי....
אני כבר תקופה מנסה לצאת מזה, לומד את לטוס אל החופש, אני אדם יסודי שאוהב להעמיק ולהשקיע ומוכן לעבוד קשה לצורך מטרה, אבל יש לי מלא טריגרים, וגם בשבוע האחרון אני בתחושה שאשתי קצרה עלי וזה לא עוזר לי........
אאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייייייייייייי טאטע הושיעני מה יהיה איתי??????????????
מה יהיה בסוף? אני לא יכול להמשיך ככה, אני שרוף, גמור, אין לי כח!!!!!!!!!!!!!!!!, איך אני אסיים בסוף? גרוש מסכן מנודה כמו כלב????????? איך יוצאים מזה???????

צריך לכתוב לכם בהזדמנות את כל הסיפור שלי

תגובה: באיוולתי הולך ומסתבך לפני 3 שעות, 40 דקות #155547

חבר יקר ואהוב,
ראשית כל, אני רוצה לומר שאני אוהב אותך מאד.
בימים הללו לפני 11 שנים ב-י"א אייר תשע"ה, בס"ד התחלתי להגיע לקבוצות של שמור עיניך, לאחר שכבר כחודש אני בקשר קבוע עם חברים מחלימים מהתוכנית ומהפורום של שמור עיניך, ולאחר שנתיים וחצי מאז שהכרתי את האתר הנפלא הזה שהציל ומציל לי ולעוד מאות ואלפי אנשים את החיים. ומאז לא עזבתי את הקבוצות של 12 הצעדים, את החברים שהולכים איתי בדרך.
אני מזדהה מאד מאד עם התחושות שלך ועם מה שעברת היום, אמנם לא עברתי את זה עם אשתי, כי הייתי רווק באותם ימים, אבל עברתי את זה עם ההורים שלי, ועם עוד כמה אנשים שסביבי.
אבל לא רק זה. עברתי את זה עם עצמי. אני שוב ושוב הבטחתי לעצמי שאני לא חוזר לשם, וחזרתי לשם  מהר מאד.
צעקתי וצעקתי.
ובס"ד בבא העת אלוקים לקח אותי והכניס אותי לקבוצות.
אולי זה גם הפתרון בשבילך.
מה שהחייה את החיים המתים שלי, יכול לעזור גם לך.
בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: באיוולתי הולך ומסתבך לפני 35 דקות #155549

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 18 ימים
  • חבר חדש

היי, דבר ראשון תודה ענקית על התגובה
שנית, מהן הקבוצות הללו ומה זה כולל ממני? אני אצטרך להחשף? יש שם גם חרדים?(שאמצא את עצמי...)
שוב תודה

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.32 שניות

Are you sure?

כן