חידושים מדהימים כתב on 12 נוב' 2018 02:03:
מזדהה מאוד! ומבין אותך מאוד! נשמה.
נ.ב (אם יש לך מקום פנוי לשמוע, אז) אני ממתין בקוצר רוח ליום שבו תתן החלמה לאחרים...
ממליץ לך לחשוב על זה כבר מעכשיו. על אף שבקושי אתה עוזר לעצמך!
אוהב!
מה זה אומר לתת החלמה לאחרים?
ואיך אפשר להוציא מישהו מבית האסורים כאשר אני עצמי בתוכו?
=============================================================
תודה למגיבים,
כמה שגדול הצער לבוא ולומר שאחרי שעידכנתי אתכם בלגימה, הצלחתי להחזיק עוד זמן מה בלי שימוש,
אבל כמכור אמיתי, נפלתי, לגימה קטנה ואני מאבד שליטה.
נראה לי שזו הפעם בין הבודדות שאני מכריח את עצמי לבוא ולהודות, כאילו, לא היה לי נעים לעדכן אחרי שהעלתי עידכון על לגימה שהופסקה (וכאילו הצלחתי להמשיך הלאה) ופתאום לבוא לומר נפלתי. אבל עכשיו שאני בקבוצות, אני מבין עוד יותר עד כמה כנות חשובה ועד כמה יש בכוחה לרפא, או להוביל לרפואה.
לצערי ההיום היו מניעות ללכת לקבוצה, איזה פגישה (לא שידוכים) שהייתי חייב להיות נוכח בה.
ולא הצלחתי לשנות לוז.
מקווה מחר להתקשר לכל החברים מהקבוצה, ולהתחבר.
בנוסף עלתה במוחי מחשבה, אשמח לעצת המנוסים (ובעיקר לאלה שמכירים את דרכי בהחלמה)
חשבתי לבקש לעצמי אדם מנחה, ולא ספונסר, ז"א אדם שיתן לי תחילה משימה אחת להתמיד בה, קלילה, ממש יעבוד איתי כמו שעובדים עם חוזרים בתשובה, בהתחלה אומרים להם רק תקפידו על נטילת ידיים של שחרית, כעבור חודש מתחילים עם תפילין וכו',
אז גם כאן, הייתי שמח לקבל משימה אחת, ממישהו שאני כן ידווח לו האם ביצעתי אותה וכו',
משימה שהוא חושב שתעזור לי להתקדם,
בשלב הזה, הייתי רוצה הכי להתקדם בצעד 1,
אני מודה שאני חסר אונים, אני אני יודע שיש דרך לגרום לעצמי להפנים את זה בצורה מדהימה,
ויותר משלהפנים זאת אני צריך, אני צריך לבנות צורת חיים המתאימה לחסר אונים.
לאנשים שלא הספקתי להגיב היום, אם זה בהודעות פרטיות, אם זה בשיחות. מצטער ממש.
היום שלי התחיל ב5 בבוקר, ועכשיו נגמר, (וגם זה בערבון מוגבל)
מקווה שאיך שהוא מחר אמצא את הזמן לעשות שיחות נורמלי.
וליפני שמישהו ינסה לומר לי "החלמה מקום ראשון וכו'" אני מעדכן- כשאני אומר אין לי זמן, זה כי המון פעמים אני צריך לשיחות האלה שקט, להפנים, להבין, לעכל,
וכן, בשביל זה אני צריך יותר מ5 דקות.
ובתקופות אלה של חיי, אם אני יוותר על משהו אחר.... בואו נגיד שקצת אחרי זה אני גם יוותר על הניסיון להתרפא.
אוהב אתכם חברים לדרך. לאחרונה,
אה.... בכל הבאלגן של היום, נקי ומחובר, (ובפגישה שהייתה היום היו מושאי תאווה רבים, אבל זה לא הפריע לי משום מה- לא מובן מאליו, כבר אמרנו?)
אז נקי, ברוך ה'
לילה נקי לכולם