לצערי הרב מוצ"ש נפלתי, אחרי שהגדלתי את שיא רצף הנקיות שלי,
רשמים מהדרך הזאת, שבעיני הציפה בי הכי הרבה החלמה
התעוררתי משנת צהריים של שבת עם פנטזיה קטנה, הבנתי שאני ייפול אם אני יזרום עם הפנטזיה והתחלתי להעסיק את עצמי בדברים אחרים,
ערבית, צאת שבת...
שלוש שעות אחרי צאת שבת הכל היה אצלי רגוע ושליו...
אין, "ואז"... אין, "אבל"....בסיפור הזה, באמת הכל רגוע ושליו,
רק חשבתי לעצמי ייאלה, בא ניפול, עשינו את זה.... אני במקום שאני כבר יכול להגיד לא, אז אפשר להשתולל,
לא אמרתי את זה בקול, גם המחשבה לא הייתה כזאת מפורשת, זו הייתה מחשבה נסתרת, מעין לחישה.
בוא נתקשר לחבר ואז נחליט, ניסיתי להציל.... ופה הייתה הפתעה...
בסבב הנקיות הזה, היו לפחות חמש פעמים שממש הרגשתי שאני הולך ליפול, ומה שעשיתי זה להרים טלפון לספר לחבר, לשתף אותו.... אחרי הטלפון איך שהוא זה עבר וחלף, ופשוט לא ראיתי צורך להתעסק עם התאווה, המשכתי בחיי וככה עברו להם מספר ימים,,,,
( תרשו לי לומר למרות הנפילה, שההישג הזה מרגש אותי לכשעצמו, גם אם עכשיו אני מאפס)
וזו הייתה ההפתעה, כאילו..... העדפתי לא להתקשר, כי כברר היה לי ברור שזה יעבוד, ואם אני יתקשר אז אני בעצם מוותר על התאווה....
מודע- תת מודע- הלא נודע, ומה שבניהם.
כבר תקופה ארוכה בהחלמה שלי ששמתי לב, שאם אני מדמיין את עצמי מגיע לקו הסיום, אני מתחיל להתבאס, להתעצב וזה מתחיל לעורר אצלי את התאווה בעוצמה,
בעצם אם נפשט את זה, משהו לא רוצה להיפרד מהתאווה, ולכן כל פעם שאני נכנס לראש של " זהו, עברתי את זה, נגמר, לא יהיה יותר" זה מעורר מולי כוח אדיר,
במהלך שבת, מרוב שמחה על שבת שאני מכניס נקי לאחר תקופת נקיות מדהימה, התחלתי לדמיין את עצמי בקו הסיום, התחלתי לחשבן איך אני מפסיק את העיסוק בתאווה ומתחיל לעבוד על נושאים רוחניים אחרים, מידות, לימוד, התחלתי לחשבן איך אני כותב את ההודעה בפורום על ההצלחה....
ואולי זה מה שביותר גרם לי בלי משים לב לא לטלפן לחבר,
כי כבר יש לי הוכחות שהטלפון והשיתוף מצילים אותי, זה הציל אותי במסע הזה כמה וכמה פעמים, ברמות שאני לא הצלחתי להבין איך? מה עושה בשיתוף הפשוט הזה את הגל למשהו לא מורגש,
וזהו.... נפלתי,
עד כאן אני מילאתי את חובת הכנות שלי, הבטחתי לעצמי שלא משנה כמה לא נעים לבוא ולומר שנפלתי,
ובטח אחרי תקופה ארוכה שכבר התחלתי להרגיש שעליתי על גל נקיות, חשוב לי להשאר נאמן לכנות הזאת,
עכשיו נעבור לתקווה,
ראיתי, הרגשתי, חוויתי, נשמתי, קמתי, ישנתי, אכלתי,ושמחתי החלמה במלא מובן המילה, גם בימים שלא הייתי מחובר הרגשתי החלמה, הרגשתי את השקט השלווה,
ראיתי בחוש איך השקעה אמיתית בהתמדה יומית יכולים לשנות את מהלך הנפשי בהתמודדות שלי מול הדבר.
הבנתי והפנמתי איך כל יום הוא יהלום, איך באמת התמקדות רק ביום אחד משנה את הכל....
לפעמים אנחנו עוברים דברים לא כדי לתקן את עצמנו, לפעמים אנחנו עוברים דברים כדי לתקן את מי שפוגש אותנו,
אז לפוגשים מאחורי המקלדת, ( ולחלק שפגשו אותי במציאות) אני יכול לומר, בלי בושה, שאני חושב שאני אחד האנשים שנמצא תקופה ארוכה בפורום, ובהחלמה, ואני רואה התקדמות איטית כקליפת השום.... במשך שנה ושלוש חודשים שאני כאן, רצף הנקיות האחרון הראה לי התקדמות ברורה יותר, רצופה יותר, ואם זה יתן פה למישהו תקווה וכוח לא להתייאש, הרי זה תיקונינו
היום אני יכול להגיד, נפלתי, אבל אני כבר נופל מגובה אחר,
נפלתי, אבל זו כבר לא התרסקות כמו בעבר.
ויותר חשוב בעיני, היום אני יכול להגיד,
זה אפשרי!!!!!!!!!
תודה למי שליווה בתקופה האחרונה, ברור לי שאני יצטרך אתכם בהמשך.
בחסדי שמיים זכיתי להשאר כנה