כמה קושי יש לבוא ולומר "נפלתי" אחרי תקופה מדהימה.
תקופה שהייתי עסוק כל כך בעשייה שלא היה לי זמן לעשות שטויות, ואז נפלתי...
מדהים עד כמה תחושת הצביעות גדלה בנפילה לאחר תקופה של התעלות.
תחושת ההתעלות הגדילה את הגאווה שגורמת לי לדמיין כאילו שעכשיו אני "טהור/צדיק/סוף סוף נקי" ואז שבאה הנפילה מסרב להאמין "שאני" מסוגל לעשות דברים כאלה ותחושת הצביעות מאפילה על כל דבר אמת וישר שכן השגתי בעמל רב, בחסד ה' ית'
אחרי שבוע של מסירות נפש לטהרה, שמירת עניים מופלאה, נפלתי,,, במקום להסתכל על שבוע חלק ומדהים בו התקדמתי כל כך הרבה הן במידות והן בתורה ותפילה, הכל התנקז ליום חמישי שבו נפלתי.... שישי הפסקה ומוצ"ש עוד נפילה.
אין טעם לעודד... אינני שבור, מסתכל על הכוס שמתמלאת ומבין שיש עוד עבודה רבה לפניי,
לחזק קשר עם חברי הפורום, לעבוד קשה על המשמעת, למסור הכל לבורא עולם חוץ מאת האחריות שלי על הייראת שמיים שלי,
כן, לעצום עניים ברחוב, להתרכז בסביבה רק כדי לעזור.
עם בורא עולם הסכסוך הוא חד צדדי, שהרי.... כל עוד הוא מחייה אותי ברור לי שהוא מאמין בי, אז גם אם אני מרגיש שאין לו כוח לשמוע את ההתבכיינות שלי בנושא התאווה, וממש לא בא לו לראות את הפרצוף שלי בתפילה או מול דף גמרא... ברור לי שזה רגש מוטעה לחלוטין! שיש אמונה, ותקווה, ואהבה, אהבה רבה, ואהבת עולם, וברור לי שאני משרת מגמה גדולה של תיקון עולם במלכות שדיי,
אסיר תודה, על התקופה, הלמידה, ההתפתחות, ההתקדמות במעלה הגבעה בחלק הזה של המסע,
כן לעלות להר זה קשה.... אבל הראו לי את המפה בתחילת הדרך וידעתי על הטיפוס הזה. אז נעלמתי לזמן מה, אולי לאגור כוחות, אולי להפנים מה קרה בכמה חודשים האלה שאני כאן, ואולי כי באמת חייתי תקופה איך ששנים רציתי לחיות ולא הצלחתי, ופתאום שזה קרה, שכחתי לבוא לכאן ברצינות, לבקר, לשתף,
אולי שכחתי שאני רציתי לצעוד אתכם ביחד והרגשתי שאני יכול להגביר את הקצב.... דבר שגרם לי ליפול.
אני גם אסיר תודה על הסבלנות, וההזדהות, על זה שקצת התלבטתי אם לשתף בנפילה הזאת מפני גודל הבושה, ונזכרתי פה בחברים שנפלו אחרי צעדה ארוכה בעשרות ק"מ משלי ולא פחדו לשתף.
אולי לא עשיתי הכל כדי לא ליפול, אבל נפלתי רק בגלל שאני צועד.
בהערכה רבה לכוולכם,
עוד נגיע להר, ונשב סביב המדורה להעלות חוויות.
ומי שלא בא מרובע