מוישי1- אני יכול לתרץ, אבל כל מה שאומר יהיה תירוץ, את האמת אני משאיר לעצמי.
לפעמים יש התחלה פתאומית, משהו מזעזע קרה, וגורם לאדם להתחיל לשנות את חייו בצורה חד משמעית, קם ועושה,
לפעמים יש התחלה הדרגתית, בה לוקח זמן לאדם להבין איפה הוא עומד, מה גודל הבעיה? האם הבעיה זה משהו שבאמת מפריע לו, וכו' וכו' וכו'.
יש כאלה שהגיעו לאתר משאול תחתיות,
יש כאלה שהגיעו לאתר כצעד של התחלה פתאומית,
אני חושב שאני הגעתי לאתר כצעד של התחלה פתאומית... ועכשיו אני עובר תהליך על מנת להגיע להתחלה ההדרגתית, יש לי המון בירורים עצמיים, והכרות חדשה עם רגשותיי,
יש לי כמה פחדים לקפוץ למים הגדולים,
אחד מהם הוא הפחד של "מה יהיה עם גם הקבוצות לא יצליחו לגרום לי להשתנות ולעלות על שביל ההתמדה"? הפחד הזה שמנקר בראשי, גורם לי להשאר עם תקווה,
כל עוד לא קפצתי גם לשם.... יש לי עוד סיכוי, אם קפוץ לשם ולא אצליח, או אז.... מה יהיה אז????
להתמודד עם הפחדים, זה לא פשוט לקפוץ, כאדם רציונל אני חייב לעשות כל מה שביכולתי על מנת לבצע מהלך כזה, שיכול לקחת אותי או לשאול תחתיות, או לגבי מרומים, ואני חייב להיות מחושבן עד הסוף,
וזה רק אחד מהפחדים אתם אני צריך להתמודד..... לכן לוקח לי זמן,
האומץ לפתוח שם משתמש באתר, ולהתחיל לשתף בו, לקח לי המון זמן,
עם אני חוזר אחורה, ומשלים מהלך של כנות. אני יכול לעלות מערמות האבק את הפגישה שלי עם האתר, שהיה כבר ליפני המון שנים (אם אני לא טועה 7) אבל רק הרעיון שמישהו אולי יגלה אותי מהניסוח והכתיבה שלי, מנע ממני.... וכך שכחתי את האתר..... עד נקודת מפנה ליפני כמעט שנתיים ערב הושענא רבה.
שכמו שאמרתי, היוותה התחלה פתאומית.
אני לא שולל שיכול להיות שיבוא יום ואני יעבור להתחלה פתאומית גם ביחס לקבוצות, אבל אלו לא דברים שאני אדחוף את עצמי, או שמלמעלה יאירו ויעזרו עם הנס, או שאני מלמטה יצטרך לבנות משהו בתוכי, שיתן לי כוח להתמיד גם עם חס ושלום אני לא יעלה על הדרך מהר,
כל הכוח שיש לי לבוא ולשתף שוב, ושוב, ושוב, ושוב, ( ויבוא יום ואני אספור כמה פעמים דיוווחתי על קימה) זה רק בגלל שהייתה הבשלה, וכשהבשלתי, כנראה משמייה הובילו אותי לאתר באותו ליל הושענא רבה.
בקיצור מיושי, לפעמים גם התהליכים שמובילים אותנו לתהליך ההחלמה, הם ארוכים, כל אחד מאיתנו עולם, וכל אחד רוצה להפסיק מנקודות ותפיסות אחרות של החיים. ( ויכול להיות שהתאהבתי בדרך, לאחרונה גם זה מתחיל לעלות אצלי, ואני ירחיב על כך בלי נדר מתישהו)
שבי 1 ונתן 01- תודה רבה על התמיכה.
בסד ובהשתדלותנו- פשוט שמח איתך! אשמח לחזק תחברות, ומצטער שלא עניתי בערב שבת.
ברוך ה' לא מובן מאליו, ואני כבר לא זוכר כמה זמן הייתי נקי פרק זמן כזה (למרות שזה מעט ) אסיר תודה!!! פשוט אסיר תודה
נקי