שלום אח יקר!!
יש לי שני דברים להציע לך שאני חושב שהם הפתרון ל80 אחוז מהחטאים שלנו שגם עוזרים לי מאוד:
1.הוא העיקרי,להסתכל על עצמך בצורה חיובית ,להבין שאתה נשמה אדירה באמת ,שיש בך כוחות עצומים שרוצים בתיקון העולם ,בהארתו ,אהבת הבריות ,הרצון להיטיב ולתת ,לעשות את רצון ה',להיות איש חסד איש קודש ,ענווה ,שמחה,כל זה לא סיסמאות כדי לעודד אותך אלא זה מי שאנחנו באמת מאחורי כל הלבושים שהלבשנו את עצמנו.וככל שתגדיל את הנקודה הזאת ככה תתנער יותר מכל השטויות ,ותתקרב לה' באמת.
2.בהמשך אני חושב לנקודה הראשונה ,זה להתמלא באור וחיים אחרים. כיון שברגע שאדם חסר הוא חייב למשוך אליו חיים ואם הוא לא מושך טוב הוא ימשוך רע.אבל אדם מלא בשמחה ותורה וקרבה לה' הוא לא מרגיש חסרון ואין לו בכלל מחשבה ליפול.
3.טיפ אחרון ,החיים זה תהליך ולא משתנים ביום אחד ויכול להיות שתיפול אז מה?השאלה לאן אתה הולך מה הכיוון וזה העיקר ,תתחיל צעד צעד לאט בסבלנות בשמחה בידיעה שה' אוהב אותך באמת רוצה בטובתך בהצלחתך.
זהו אוהב מאוד מעריך מקווה להצלחתך באמת אל תישבר לעולם"בן אדם עלה למעלה עלה כי כוח עז לך יש לך כנפי רוח כנפי נשרים אבירים אל תכחש בם פן יכחשו בך דרוש אותם דרוש בן אדם וימצאו לך מיד"