קודם כל צחי, תשמח שמחה גדולה שאתה כבר נקי 3 או 4 ימים, זה בהחלט לא מובן מאיליו.
כל הכבוד לך שאתה משתף מה שעובר עליך, זה מאוד עוזר לפרוק את המטען הנורא שמוליך אל התאווה והאוננות.
אנו מבינים שתקופת מבחנים היא מאוד לחוצה וקשה, וכנודע שהלחצים יכולים להיות טריגרים קשים למשוך אותנו אל התאווה.
ואם בגלל הלימודים נשארים עד מאוחר בלילה עד מצטרף לזה גם העייפות שהיא מחלישה את כוח ההתגוננות שלנו מול התאווה [העייפות היא העין של העכב"ר].
המחשבה שהאונננות נותנת ריכוז וכאילו יוצא לך מזה הנאה זה אחד מיני אלף התירוצים של התאווה, לי עוזר לחשוב על הרגע שאחרי זה איך יצחק הרגש מול הפרצוף שלי ויגיד לי ניצחתי אותך - נפלת בפח.
להתחיל על סמך שאני יפסיק בשלב שאני יכול להפסיק זה אף פעם לא עובד, כי זה כמו לגימה קטנה של אלכוהול לאלכוהוליסט, שהיא מוליכה אותו שולל מיד ללא יכולת להפסיק.
המחשבות שהלימודים הם יותר חשובים לי עכשיו ולכן אני יאונן כדי להצליח יותר בלימודים, זה פשוט מאוד מתסכל, אבל תכל'ס אני צריך לקחת את נושא ההחלמה להיות לי מטרה עליונה, יותר חשובה מהלימודים ומהכל.
וכמו שכתבת הרי אחרי האוננות אתה מנוטרל, אז כך שלא באמת זה עוזר לך ללימודים, לי כאשר מגיעה מחשבה כזאת אני פשוט הולך לישון כדי לקום רענן יותר עם כוחות חדשים ללימודים
ולגבי היחסים עם האשה, תאמין לי שאשתי לא מסכימה לי יותר מפעם בחודש, וזה כבר שנתיים!! אז בשנים של המחלה אני פשוט הסכמתי והייתי מאונן, ועתה בהחלמה באמת שלא איכפת לי גם שלא לעשות כלום, ואני רוצה לגלות לך סוד כי עצם זה שאני אומר לה שמצידי אני לא צריך את זה בכלל, והכל זה רק למען ההנאה שלה, זה מושך אותה לבקש יותר, ואני מאמין שזה רק ישתפר יותר.
כל הסיבות שהזכרת שלא חסר לנשים וכו' זה מאוד מאפיין את הנשות מכורים, כי הם מרגישים שהגבר דורש את הנאת עצמו יותר מאשר את ההנאה שלה ולכן מטבע הדברים הן סולדות.
אני מאחל לך את ההחלמה המיוחלת שבה תרגיש משוחרר מכל צורך לפרוק...
ותדע שבאמת זה מגיע לך להנות מהרגשה של שחרור מכל צורך כזה.
אצלי היו שנים רבות שחשבתי שכל מי שאשם זו האשה בגלל שהיא לא נמשכת וכו' וכו'.
היום אני מבין שהבעיה היא במחלה שלי בלבד, ורואה עין בעין איך הענין הולך ומשתפר גם אצל האשה.
אוהבים אותך
אריה