שלום לך חבר חדש.
גם אני הייתי חדש מאוד בפורום כשאך נרשמתי...
גם לי הייתה תקופה טובה של כשלושה שבועות של נקיות, שחלפה ונעלמה במהירות.
גם אצלי הנפילות חזרו במלוא עוצמתן ובאופן הולך ומחמיר.
גם אני הייתי מדוכא באופן כללי וגם בגלל הנפילות, לא הצלחתי לשמוח וליהנות משום דבר,
מהכוח של הרצון כבר התייאשתי המון זמן לפנ שהגעתי לכאן.
גם אני בזבזתי המון מזמני על חדשות ושאר מרעין בישין...
ומה שבעיקר שבר אותי זה שהגעתי למצב שכבר לא היה רע לי עם הנפילות כל כך. הדמעות יבשו ואינם. חטא ושנה ונעשה לו כהיתר...
אז אני לא יודע לענות על השאלה מה עושים כדי להחיות את כוח הרצון? כי לא בטוח ששייך אצל מכורים, ואני עדיין לא מכיר אותך.
ואני גם לא יענה הלך על השאלה מה עושים כדי לחזור ולסבול מהנפילות באמת? כי לא בטוח שזה מה שיעזור לך.
אבל אני כן יכול לענות לך על השאלה הראשונה - מה עשיתי כדי להחזיר לעצמי את שמחת החיים?
פניתי אל חברים שמצאתי כאן בפורום שהיו במצב שלי ויצאו מזה והחזירו לעצמם את שמחת החיים ואת השלווה הנכספת.
שאלתי אותם מה הם עשו ועשיתי מה שהם עשו, והיום גם אני ביניהם.
הרגשת הבדידות היא אחת מאבני היסוד של המחלה שלי, אולי נולדתי כזה, או אולי כמה דברים שקרו לי או סביבי גרמו לי להיות כזה,
למשך 30 שנה גדלתי בודד, כשאפילו את שמו של החבר שישב בספסל שלי בישיבה במשך שנים רבות לא שאלתי...
מאז שהתחלתי את תהליך ההחלמה שלי כאן הבנתי שאני חייב לשבור את מעגל הבדידות כדי להחלים, זה היה לי קשה מאוד אבל עשיתי את הצעד הזה והגעתי לקבוצות.
ו...הופ התוצאות לא אחרו לבוא...
תתחיל להתבונן באלפי החברים שועדים כאן ביחד נקיים, וכך תגיע לאמונה שמה ומי שעזר להם יכול לעזור גם לך.
כאן תישאר איתנו יחד, ויד ביד נצעד אל האור.
תקבל כלים איך לזהות את הדרך לנפילה הרבה לפני הנפילה עצמה, כאשר עדיין יש בך את הכוח לעצור.
תמשיך איתנו
אוהבים אותך.
בזכותך גם אנו ממשיכים בהחלמה.