כן שוב פעם לצערי אני חזרתי לתסריט הזה שהוזהרתי ע"כ מראש שזה יכול לקרא, וכך היה אני כבר מתוסכל וחסר מנוחה מספר שבועות, בעקבות פיטורין ממקום עבודתי, נוסף ע"כ איזשהו טרדה רצינית עם אחד מילדי, ועד היום הטבעי שלי היה לברוח לפורנו, אם אפשר לברוח לסם הזה אז למה לא?! ואני בחסד אלוקים שמר אותי נכון לעד היום 69 יום בנקיות, עם כל הקשיים, הנסיונות, הבעיה התחילה שבשבועיים האחרונים לא היה לי כח כמעט וכלום לכל התכנית הזאת, 'כאילו לא מספיק לי כל מה שיש לי על הראש, שאני צריך גם את תכנית 12 הצעדים עםן כל העול שבזה', ובגלל טענה זו התפוטרתי מהספונסר שהיה לי, ורק סימנתי כמידי יום את 'אני נקי' , ולמיעוט אחד מהחברים בתכנית שהרגשתי איתו בסדר, לא דיברתי ולא הרמתי כמעט כלל טלפונים, והנה היום זה הגיע , שאני חוזר מהעבודה עייף, ומחפש תעסוקה, מנסה להוריד תכנה לשחזור חומר, 'אולי יעלה בחכתי איזה משהו טוב' והנה אשתי אומרת שצריכה לצאת כחצי שעה, ואמרתי לעצמי אולי יצליח מזלי שעל אף שבעיקרון סכמנו שהיא לא מביאה הביתה את הסמארטפון שלה, בעקבות הקושי שיש לי בזה, אולי היא הביאה, והנה בדקתי מתחת למזרונה, ומצאתי 'את שאהבה נפשי' ואני כל כולי עולה לי ריגושים כבר ה"סם" הזה שאני אוהב מתחיל לנסוך באברי את הריגוש המוכר לא מזמן, ואני עוד עולה לי בראש כעת זה הזמן להרים טלפון לאיזה חבר, אבל הפעם לא היה לי חשק ודחיתי את מחשבתי, גילתי מאד מהר שלמזלי אין שם שום חסימה והכל זורם, והגעתי למה לא?! הכל כלול... אמנם לא הגעתי לאוננות, אלא רק כמעט, אבל כבר אז אשתי התקשרה שאנו צריכים ללכת, מיד מחקתי והחזרתי הכל על מקומו, מיד שחזרתי עם אשתי, אמרתי לה למה הבאת את המכשיר הזה הביתה? את יודעת איזה קשה לי עם זה, ואז היא עונה לי, מי בכלל מרשה לך לגעת בחפצים שלי האישיים, כמה אני צריכה לסבול בגללך? בתכלס הלכתי מיד לקבוצה ושיתפתי את מה שעבר עלי, ואיך נפשי סוערת, ואני מסתפק אם אני צריך להתחיל את הספירה מחדש, ואמרתי שאם אני מאפס, אני יודע שאם כבר אז כדאי לנצל כמה ימים טובים לחזור להנות כמו שצריך עד שארגיש כואב אתחיל מחדש, עד כאן דברים כהוויתם,
אני מעלה את כל זה כאן כדי לשפוך את אשר על ליבי, ואלי אוכל ליבנות ממכם באיזו שהעא תובנה וכד'
אם הצלחת לקרא עד לכאן אז תודה על זמנך היקר, ותבורך בשפיות ובנקיות.
תודה