אני מאוד שמח לכתוב פה את הפוסט הראשון שלי, רואים פה אהבת חינם באמת מהלב אשריכם אחים שלי!
נקרא בשם הבדוי יוסף. נשוי פחות משנה, בעל תשובה 7 שנים בערך, 4 שנים ראשונות של התשובה הייתי נקי, נפלתי לתקופה קצרה של פחות מחצי שנה, ולאחר מכן ללא נפילות, חצי שנה לפני החתונה חזרה המחלה הנוראית הזאת של צפייה בתכנים שהשם ירחם.. היתה לי תקופת מלחמה כמו שבחיים לא נלחמתי, היו פעמים שהייתי פעמיים במקווה באותו יום כי נפלתי וחזרתי ונפלתי וחזרתי שוב... הייתי מתבודד ובוכה במשך שעה.. וחוזר ונופל שוב אחרי זה.. ואחכ עוד פעם בוכה ... ושוב.. נלחמתי..
הייתה לי התמכרות מאוד קשה.. לצערי.. הייתה לי מלחמה מאוד קשה.. קשה לתאר.. ואני שמח שיש פה אנשים שיבינו אותי..
כיום אני נשוי ברוך השם! ברחמיו הציל אותי מלצאת לגמרי מהדת, והייתי נקי בחצי שנה הראשונה לנישואין, ואמנם היום הפעם השלישית שנפלתי.. לאחר החצי שנה.. אני כבר לא נקי כבעבר
קשה לי עם זה מאוד.. אני אוהב את אשתי יותר מאת עצמי ואני לא חושב פה על עצמי.. אני לא רוצה לפגוע בה ובעתיד של הילדים שלנו, לא רוצה להיות בעל ואבא טמא.
אני שמח שמצאתי את האתר הזה שאוכל לשתף..ועכשיו אשתף, היום נפלתי בצפייה ובאוננות, לאחר מכן בכיתי כמו תינוק, ואחכ הלכתי למקווה ותרמתי צדקה, חזרתי הביתה שמח שקמתי, ולפני זמן קצר נפלתי שוב, התפרקתי, איך זה קרה לי? פעמיים? ואני רוצה לקיים מצוות פרייה ורבייה ולהיות טהור, איך אוכל לעשות זאת? איך אוכל?
חברים, אני מחפש פינה שקטנה לשתף ושיעזרו לי.. כי אני לא רוצה לחזור לסורי.. תודה למי שקורא, אוהב אחים יקרים.
מתחיל מהתחלה 90 יום.. אוהב אותך הקדוש ברוך הוא, תודה לך אבא יקר! (תודה למשתמש תנה ליבך לי) חיזקת אותי מאוד איך שנכנסתי לאתר מקודם (: