יום 21 !
זהו!
אני רואה שזה מתחיל להיות קשוח,
אני חייב להדק את החגורה!!
אני פותח יומן מסע בעידודם של חברים יקרים פה, אני מקווה שזה יעזור.
יעזור לי.
יעזור לך חבר יקר.
יעזור לכולנו להיות יהודים טיפה יותר קדושים.
21 יום!!!
שלושה שבועות!!
אני זוכר,
זוכר את הסרטון האחרון, זוכר את הצהריים האלו שהייתי על המחשב ממש מול אשתי,
אחי, זה היה מפגר!
אשתי ישבה מולי,
המסך שלי מולה, היא לא רואה מה אני רואה, היא הייתה עסוקה בעבודה שלה, שקועה במסך,
ו... גם אני...
איך הייתי שקוע...
אוהו שקוע... שקוע של החיים.
כמו חולה סופני דפדפתי בין העמודים...
חיפשתי עוד חומר ועוד...
כמה שיותר לטעום מהסם...
הממכר.
המשכר.
החולני.
זה שדוחף אותך למטה ואתה חושב שאתה בכלל למעלה.
עד שמגיע הרגע שאחרי,
ואתה מגלה שאתה בשפל התחתית שרק יכולה להיות.
התחושה המרה,
הפספוס,
החטא הבלתי נסלח.
ה - "אני רק אכנס שנייה לראות מה חדש ויסגור" השקרי!!
אבל זהו !
נשבר לי !
בוא נעבור ליום שעבר עלי.
היום ה 21 שלי הוא יום מאוד קשה.
שבוע שלם לא הייתי מחובר לאתר כי יצאנו נופש ולא רציתי לקחת את המחשב בגלל שהיה שם ווי פיי פרוץ, אמרתי, אם אני מביא את זה, זה הסוף שלי, כדאי לי כבר מעכשיו לעדכן בטבלה שנפלתי.
קיצור היה שם המון פריצות, בכל אופן מבחינתי, הרבה דמיונות על בחורות צעירות אתה יודע הם מגיעות למלון... אני לא רוצה סתם לרדת לפרטים... אבל בוא נגיד שזה כאילו תצוגת אופנה... ועוד הם היו שם בחדרים לידנו.
אני מתבייש לספר, שבאמצע הלילה יצאתי מהחדר להביא משהו והתפללתי שאיזה אחת תפתח את הדלת תקרוץ לי עין ונסיים את העניינים - תרתי משמע...
ברוך השם חזרנו הביתה, ואז אני מגלה שהכול חוזר עלי כבומרנג, כי נראה לי שעד אז הייתי במצב של הישרדות, ועכשיו שאני מגיע הביתה אני כביכול יכול לשחרר,
ביקשתי מאשתי שתביא לי את הטלפון שלה, כביכול להוריד איזה סידרה שאני רוצה לראות הרבה זמן והיא התחילה להגיד לי שאולי לא כדאי ושבזכות זה יהיה לנו ברכה, והיא תרגיש טוב, כי היא מאוד לא הרגישה היום טוב, ואני אומר איזה סדרה ואיזה נעליים...
ואני התעצבנתי עליה, כאילו אני זה שמביא קללה ובכלל מה כל העניין המיסטי הזה עכשיו, קיצער כבר רציתי להשתמש של החיים אבל.
דיברתי עם עוז ארי היקר והוא אמר לי לצאת לעשות הליכה, כושר, גם כך קובי הענק, יצאתי התאווררתי, עשיתי הליכה, אסיר תודה שנרגעתי.
מקווה לעוד יום של נקיות ושפיות.
אני גם חייב לשתף אותך בתובנה שעתה לי היום כשיצאתי להליכה,
אבל בפעם הבאה.
לילה טוב לך.