מחשבים היקר
אתה צריך להבין כמה נקודות שלדעתי אתה חייב להבין
אני הייתי במצב הרבה יותר גרוע ממך לפני כמה חודשים, זוכר את הכאב הנוראי, זוכר שלא הייתי שורד בקושי שבוע נקי, ואחרי נקיות של סך ימים הייתי נופל שוב וברצף נפילות כזה שכבר היה נמאס לי והייתי מוכן הכל, כשהגעתי לחדרים [-קבוצות] זה היה כבר ממקום שאני בחוסר אונים ובאיבוד שליטה, אבל הבנתי שפה אין משחקים, בלי כנות טוהר ורצון אמיתי אני ימשיך ואין לזה סוף כשנפגשתי את בני יעקב [שהוא נקי 30 שנים ואצלי זה היה סמל...] והוא אומר לי שאם אני משאיר בקבוקים [אפשרות לראות פורנו וכו'] אז אני לא אשאר נקי - הוא אמר לי את זה נחרץ והוסיף לי אין מחשב עם אינטרנט בבית כי אני יודע ברגע שיהיה לי מחשב אז אני אפול...
ודבר שני שהוא אמר שאני חייב להבין שאני מוותר, זה לא שאני מפסיק לרצות אני רוצה, וזה בסדר שאני רוצה, אבל אני מוותר ורק להיום...
תבין מחשבים - לפעמים צריך להבין מה חשוב ממה, אני הייתי עובד לומד מנהל פרויקטים והכל טוב ויפה, בזמן שהיה לי אינטרנט רימון והייתי יודע לעקוף ולמצוץ משם תאווה בצורה יותר מרגשת, אז התוצאות היו בהתאם, היום אני פחות עובד יותר לומד יותר מחובר, עכשיו ספציפית עם כמה פרויקטים אבל הכל בסדר, אני יודע לנוח ללכת ולהשקיע זמן בשביל החלמה, בשביל הנפש, בשביל לחיות.
לימודים זה חשוב אבל לא על חשבון החיים ואפילו לא על חלק מהם.
אם יש דברים שמביאים אותי באינסטינקט טבעי לתאווה, זה לא שווה אפילו אפס, כי אני חוזר חלילה, ואני יכול לאבד את הלימודים ואת החיים...
כמובן שיש לחצים וזה דבר טבעי וליגטמי ודבר שקורה אבל אם זה השיגרה והשיגרה הזאת היא השורש לתאווה שלי אז נגמר...