היי לכולם,
אתם בטח מכירים אותי מהשרשור שלי "כותב בפעם הראשונה".
אז למה אני כאן? אני מתכוון למה אני בשרשור הזה ולא שם?.
התשובה לזה מורכבת.
הצלחתי ברוך ה' להיות נקי 89 יום, אבל את זה אתם כבר יודעים.
קיבלתי מתנה מה' נסיון מטורף, אבל גם את זה אתם יודעים.
אז מה אני יכול לחדש לכם.
השבוע היה לי נורא קשה. היו לי מחשבות דמיונות וממש תחושות שהרגשתי את הנסיון המטורף ההוא כאילו הוא קורה היום.
כן כן עברו 28 יום מאז אבל אני ממש רואה בעיניים את הנסיון ההוא.
זה לא קרה לי מעולם, זה לא קרה לי בפורנו, שדמיינתי משהו שראיתי סתם ככה באמצע היום.
זה לא קרה לי אף פעם. הקב"ה נתן לי במתנה את השכחה כדי שאוכל להמשיך הלאה.
אבל כאן זה נתקע.
אז מה עשיתי? התעסקתי בזה, חשבתי על זה דבירתי על זה כתבתי על זה ניסיתי להבין למה דווקא זה, ניסיתי להבין מה מושך אותי לכיוון הזה וכו'.
והתוצאה אתם בטח שואלים? נוראית...
המחשבות רק התגברו. הדמיונות עלו והחלומות, אויי החלומות היו מוחשיים כל כך שבבוקר שקמתי נגעתי בתחתונים כדי לבדוק אם יצא לי זרע.
חלומות כאלה לא חלמתי מעולם, חלומות שבהם הרגשתי הכל.
אם תקחו לדוגמא חלום על רכיבה על אופניים, שאתה מרגיש את השמש ואת הרוח ואת הכאב בשרירים ואת הזיעה. ככה היה לי כאן.
כיף? ממש לא, זה סיוט.
ביום רגיל הייתי שמח על חלומות כאלה, אולי אפילו מנסה להמשיך לישון שזה לא יפסק.
אבל אני בהחלמה אני לא רוצה את זה, אני לא רוצה את הדמות מהחלומות. אני רוצה רק את אשתי.
טוב לי איתה אני אוהב אותה, ואני לא רוצה שום דבר אחר.
אבל האישה הזאת שם. אסור לה להיות שם.
אז החלטתי אחרי שבוע של פורנו וחלומות ודמיונות. החלטתי לאפס.
החלטתי שאני לא מוכן להמשיך ככה...כתוב לי 28 יום נקיים, ואלו ממש לא ימים נקיים.
איפה הנקיות? כי לא יצא טיפת זרע?
אז למה אני כאן ולא פשוט מאפס.?
כי אחרי התיעצויות (תודה לצורצור...) התברר לי שזה לא פשוט. לפעמים זה עצת היצר, לפעמים זה גורם יותר נזק.
אני לא מבין את זה עד הסוף, אבל אני מכבד את חבריי ואני לא מאפס, אבל אני מתחיל שרשור חדש עם התאריך של היום, וכאן אספור את הימים שלי בלי המחשבות ובלי הפורנו בכלל, ובלי מחשבות על אותה אישה.
איך עושים את זה?
מפסיקים להתעסק בזה!!!
אני כבר לא מנסה להבין מה מצאתי בה, אני לא מנסה להבין למה אני נמשך אליה אני לא מנסה לחשוב עליה כדי להבין.
אין מה להבין.
זה תאווה זה רע.
ולכן אני יוצא לדרך של הוספת טוב. אני אשתדל לספר לעצמי על ההתמודדות אבל לא על התוכן.
אני אספר לעצמי (ואולי גם לכם) על ההצלחות ועל המעשים הטובים ועל המשימות שהצלחתי לבצע, אבל לא רק.
אני רוצה לתעד לי את הימים שלי. את השיפור המתמיד או את חוסר השיפור.
אני רוצה לדבר על דברים אחרים: על ספורט על לימודים, על לימוד תורה, על תפילה על חברותא עם הילד, על סיפור לפני השינה.
בקיצור אני רוצה לדבר על החיים. החיים המושלמים שהקב"ה ברא בשבילנו.
כן כן אני לא תמים וחושב שהכל מושלם. יש קשיים ויש צרות בחיים, אבל הצרות שלנו מותאמות לי.
הן מותאמות לנו. ואני לא רוצה לברוח מהם אלא לחיות איתם ולהתחשל.
אז מה אני אקרא ואכתוב כאן. לא על מושא התאווה, אלא על החיים.
האם אצליח כל יום, אני מאמין שלא.
והסיבה לכך היא שהתמדה זה אחד הדברים שאני רוצה לכתוב כאן, אחת הבעיות שלי.
אני לא יודע להתמיד בכלום חוץ מחוסר התמדה שבזה אני אלוף.
אז שיהיה לי בהצלחה, ואם מישהו תחבר לתהליך, מוזמן ללכת איתי.
השרשור לא שלי, הוא רק נפתח על ידי, ולכן כל אחד מוזמן לשתף ולהגיב ולספר על החיים.
פעם קראתי משפט של מישהו שנפטר ממחלת הסרטן והמוטו שלו בחיים היה: "להוסיף חיים בחיות". כלור לא מספיק לחיות, לשרוד, צריך לעשות את זה בחיות, עם שמחת חיים ועם כוחות.
מוזמנים למסע מסוג אחר.
יום מקסים,
המתגבר
היום יום אחד להחלמה מלאה ונקייה.