שלום ,אני ממש זקוק לעזרה.
קיבלתי על עצמי שמירה חזקה ,הבנתי שהכל תלוי בסוף עד כמה אני מוכן למסור את הנפש ולעשות הכל על מנת לא ליפול והגעתי ברוך ה' ל36 ימי נקיון ! דבר שלא הייה לי המון המון זמן!! והיו רגעים בשבוע האחרון ששחכתי מעט שאני עדיין בתהליך אז לרגע הורדתי מעט את השמירה והערנות וכמעט ונפלתי אך מייד החזרתי את עצמי למקום להבין שתמיד צריך לבחור בדרך הנכונה תמיד האתגר לפני ואסור להוריד רגל מהדוושה.
אך בימים האחרונים נהייה ממש ממש קשה! אני נמצא בבין הזמנים ומשתדל מאוד להיות עסוק ,מדי פעם עבודה או משהו אחר אך הימים האחרונים היו לא מלאים במיוחד בעשייה הרבה זמן פנוי וזה לא עשה טוב אני ממש נלחמתי קשות זה המצב:
אני מרגיש ממש כפות ,כמעט ואייני יכול לסרב אין לי שליטה כלל כמה זה כואב
כאילו בוערת בתוכה אש פצצה מתקתקת שאני לא מוצא דרך לתת לה לפרוץ אז היא פשוט ישר שורפת אותי יחד איתה ,אני לא הצלחתי לעצור בעצמי ונכנסתי לרגע במודע אך לא בשליטה מלאה ,בעורמה,לראות דברים - אך מייד התעוררתי ויצאתי. ושוב לאחר זמן אותו המקרה וזה חזר על עצמו כמה פעמים ,רק הצצה רק רגע אבל ישר אני קם ויוצא .זה הייה ככ מתיש ככ כואב וריק ממש יצר הטוב ויצר הרע נלחמים.
אני צריך לשתף את זה ,קשה לדבר ,יותר קל לכתוב.אשמח אם תוכלו לחזק אותי כי אני דומע פה מפחד שגם הדמעות יפסקו יום אחד.
אמנם בסוף לא המשכתי לא נפלתי אבל אם לא אתחזק עכשיו מי אמר שבפעם הבאה יהיו לי הכוחות.
תודה