חבר יקר! אני מבין אותך! אני נפלתי גם לאחר 130 ימים! איזה שכר גדול יש לך! וואו. זה מדהים!
תרשה לי לתת כמה נקודות קטנות מנסיוני ולעניות דעתי.
1. אתה לא לבד. זה קורה. הדבר הראשון שעזר לי זה באמת לא לשקוע בעצבות.
אני מדייק, צריך לעשות תשובה וחלק ממנה זו החרטה (לפי תגובתך, נראה שאתה מתחרט מאוד) - אבל להיזהר לא לשקוע, עשית תשובה? מצוין, תמשיך הלאה. כוונתי לא לקחת את הרגשות מעבר לנדרש. מעבר לעשיית תשובה.
2. דבר נוסף - לקבל פרופורציות! זה סופר חשוב! איזה הישג עננננקקק! אחי, זה מדהים. נפילה אחת לא יכולה לנצח 152 ימים. כי הימים ששמרת הם חזקים פי 152!! זה 1 לעומת 152. חשבון פשוט.
היצר בדיוק מנסה ליצור מצב שאתה תחזור בחזרה, ולכן תחשוב מה גרם לך ליפול ולחסום את הפרצה. אל תתפתה ליפול שוב. אל תתן ליצר את הפרס. ועוד יותר מזה, אל תתן לעצמך לחשוב שהנפילה מאפסת הכל ושום דבר לא היה שווה. זה שקר שמנסה היצר למכור.
3. חלק מהכוחות שעזרו לך לשמור על כמות הימים עדיין אצלך! כלומר אתה נפלת אבל יכול עדיין לשמור עוד 152 יום, ואף יותר. כפי שאתה הסתכלת על הנפילה - תתעמק עוד יותר בהישגים שלך. שמעתי מישהו שאומר, שאנחנו אלופים להסתכל על השגיאות שלנו, אבל כמעט ולא על ההישגים. חשוב חשוב חשוב.
4. לאחר הנפילה, תמשיך לעמוד על המשמר! לפעמים ב2/3 ימים הקרובים יכולים להיות פיתויים קצת יותר גדולים. תעמוד על המשמר ותצליח להדוף אותם, כפי שכתבתי - כוחותיך עדיין איתך. זה יהיה קצת יותר קל מאשר אדם שעדיין לא הגיע להישגיך. מקנא בך
5. הפחד יכול באמת להפיל. כדאי להמיר את הפחד בזהירות. פחד זה רגש שלילי, אתה יכול לומר לעצמך שאתה כרגע ממשיך להיזהר ואפילו טיפה יותר. לפעמים פחדים גורמים לנו לצאת מפרופורציות. זה חשוב שאכפת לך, אבל שינוי ההסתכלות חשוב לא פחות. לא צריך לפחד, אם אתה מרגיש פחד - תכתוב לנו, אתה יכול גם לכתוב על דף ממה אתה מפחד וככה תוכל לנקות קצת את הלב.
6. תעשה דברים שמשמחים אותך. דברים שאתה אוהב, מוזיקה תחביב או משהו שיכול להרים אותך ולעודד, תרקוד אפילו עם עצמך. זה כוח אדיר שיכול להפוך את הפסימיות לאופטימיות. ויש לך על מה לשמוח (ימי הנקיות והדברים הטובים הנוספים שבחייך). תכיר תודה על הרגעים של הנקיות, משהו כמו: "תודה לך אבא יקר, שעזרת לי לשמור כל כך הרבה ימים. אני לא מתייאש, אני אמשיך לשמור עד כמה שאני יכול. תמשיך לעזור לי ואל תתן לי ליפול, אני רוצה להמשיך להיות נקי" וכו' תוציא מה שעל לבך, בלי סינון. הלב יודע לדבר הכי טוב.
מקווה שנקודות אלו יתנו לך כוח. חבר יקר, אני מחזק אותך. אל תתן לעצמך ליפול שוב "רק כי כבר נפלת" כלשונך, עד היום אני מצטער על כך ורק לאחרונה אחרי הרבה זמן, כמה שנים, התחלתי קצת לעלות על המסלול. אני התפתיתי. אל תעשה מה שאני עשיתי. תמשיך לעדכן!