ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: משמעות 91 צפיות

משמעות לפני 1 חודש #152186

תגידו, אני 10 ימים נקי ללא אוננות וסרטים..ואני מרגיש שאני צריך משמעות, אני מרגיש ריק. אני מאוד גאה בעצמי שהחזקתי 10 ימים נקיים אבל משהו בי מחפש תחליף למשמעות משהו שישמח אותי. שלא תבינו לא נכון אני עושה דברים משמעותיים, אני לומד תורה מהבוקר עד הערב(אברך) אבל משהו בי כבוי. אני חושב על העניין ואני מרגיש שהפורנוגרפיה נתנה לי הרבה הנאה ובסוף היא משאירה אותך עם כלום בידיים..אני פשוט מנסה להבין מה זאת ההרגשה הזאת, אני מרגיש שאני צריך חיים עם משמעות שהפורנוגרפיה לקחה ממני..מישהו מזדהה איתי? מישהו הרגיש ככה בימים הראשונים של הנקיות? אשמח שתגיבו

תגובה: משמעות לפני 1 חודש #152188

• nope
  • חבר חדש

היי 
אני מבין אותך אני באותה סירה ומרגיש שחסר לי משהו(אני ביום ה14 שלי), אבל דווקא הגעתי למסקנה שזה לא הפורנוגרפיה שחסרה לי אלא שהיה לי חסר משמעות והשתמשתי בפורנוגרפיה כדי להקהות(או לפחות להתעלם) מהחוסר המסוים שלי במשמעות. 

לא בדיוק עזרתי אבל חשבתי להביא פרספקטיבה אחרת קצת.

תגובה: משמעות לפני 1 חודש #152191

אולי זה הזמן לפתח תחביבים או להתחיל איזושהי פעילות מהנה?

תגובה: משמעות לפני 1 חודש #152192

אני חושב שמאוד עזרת לי עם המבט הזה על ההרגשה שלי. באמת הפורונוגרפיה לקחה מאיתנו הרבה דברים משמעותיים. היא לקחה לי הרבה זמן והרבה תמימות שהגיע העת לפתח. תודה רבה לך

תגובה: משמעות לפני 1 חודש #152193

נכון חשבתי על פיתוח תחביבים אבל זאת הייתה הרגשה פנימה יותר משהו שמחפש משמעות בפנים

תגובה: משמעות לפני 4 שבועות #152199

• nbym
  • דירוג זהב

malkaa1 הצדיק!
התחושה שלך היא תחושה כל כך טבעית וגם בריאה כל כך! הפורנוגרפיה אכן לוקחת המון וכאשר אנחנו מפנים זמן ותשומת לב לדברים אחרים, זה יוצר הזדמנות להעמיק את החיבור שלנו לעצמנו ולמה שבאמת חשוב לנו.
נסה לחשוב עם עצמך על הנקודות הבאות:

• מה באמת חשוב לך? תחשוב על הערכים שמנחים אותך: משפחה, חברות, תרומה לקהילה, התפתחות אישית, אמונה, או יצירה וכו'. נסה לכתוב רשימה של דברים שחשובים לך בחיים ושאולי נדחקו הצידה כתוצאה מהצפייה...
  • תחשוב על תחומים בחייך שאתה רוצה לשפר: בריאות, רוחניות, שלום בית, עזרה לזולת וכדו' אתה יכול לנסות גם לקבוע מטרות קטנות שיהיה אפשר להשיג תוך שבועות או חודשים, כדי לתת לעצמך תחושת הישג וניצחונות קטנים. תזכור שזה תהליך. לא הכל משתנה ביום, וזה בסדר. כל יום שאתה עושה בו צעד קטן קדימה – הוא יום משמעותי.
  • הפורנוגרפיה גורמת לכל אחד להסתכל דווקא החוצה, על החיצוניות, ולכן כל תחושה של משמעות מביאה הזדמנות להסתכל פנימה, לשם שינוי. לפעמים הדברים הפשוטים כמו ישיבה כמה דק' ביום ולהקשיב לעצמך יכולים להיות מלאי משמעות. יכול להיות שדברים שלא שמת לב אליהם יצוצו, ויכול להיות שפשוט תתמלא הכרת הטוב על הנקיות שאתה זוכה לה. אין מתכון או כללים ללב. לך לפי ההרגשה.
  • תמשיך לשתף! זה מאוד חשוב
  • אל תתרכז רק במה שאתה מרגיש שחסר. תחשוב על הטוב שאתה כבר עושה ועל כל הכוחות שה' נתן לך. אתה עובד על עצמך, וזה דבר גדול מאוד.

בסוף, הדבר הכי חשוב הוא לזכור שאתה בדרך הנכונה. עצם זה שאתה מחפש משמעות ושואל שאלות – זה כבר צעד ענק. תן לעצמך זמן ותאמין שבורא עולם נמצא איתך בכל צעד. אשריך, ישר כוח ענק ותודה על השיתוף.
נערך לאחרונה: לפני 4 שבועות על ידי nbym.

תגובה: משמעות לפני 3 שבועות, 5 ימים #152211

תודה רבה לך אחי על התגובה באמת הרמת אותי, וכל מילה ומילה שכתבת אמת. אני אשתדל ליישם את מה שכתבת. מאוד התחברתי לעניין של המטרות הקטנות, אני פשוט תמיד מסתכל על עצמי ועל איך שלא הצלחתי להשיג את המטרה הגדולה של "לא לצפות בפורנוגרפיה במשך שנה" אבל הדרך שכתבת היא הדרך הנכונה. צריכים לשים לעצמינו מטרות קטנות, "רק להיום" וככה לנצח. תודה רבה לך על התגובה מאוד עזרת לי אחי

תגובה: משמעות לפני 3 שבועות, 5 ימים #152212

• nbym
  • דירוג זהב

ריגשת מאוד. בהצלחה רבה!

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.51 שניות

Are you sure?

כן