ברוכים הבאים, אורח

מרגיש שעומד ליפול..
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: מרגיש שעומד ליפול.. 108 צפיות

מרגיש שעומד ליפול.. לפני 3 שבועות, 2 ימים #152242

שלום חברים. 
אני כרגע עומד על 17 ימים נקיים והיום התחיל לעלות לי הרהורים. אני אברך שלומד תורה מהבוקר עד הערב, והנפילות שלי זה בישיבה, אני נכנס לשירותים ונמצא שם כל היום כשאני נופל.. אני כרגע צפיתי בסרטונים מעורערים כי קצת קשה לי, מה אתם חושבים על המקרה שלי? איך אני יכול להתגבר ולהשיג עוד ימים של נקיות? אני משתדל למלא את היום שלי בעשייה, אבל התחלתי לחשוב אולי הלימוד שלי בישיבה לא טוב כי אני לומד לבד, ניסיתי כמה וכמה פעמים ללמוד עם חברותא ולא עבד.. ככה שהניסיון שלי לא כזה פשוט.. אני באמת רוצה להישאר נקי ולהשיג ימים נקיים ללא או"פ. אני מרגיש שביום שני אני אפול כי זה יום שאין לנו שיעורים וזה יום פנוי לגמרי..אני חושש מזה עכשיו הצלחתי להחזיק מעמד..אבל מאוד חושש מיום שני. השיא שלי בשמירת ימים נקיים זה 137 ימים וכשאני נופל אני נופל כמה שיותר חזק.. אשמח לעצות תובונות שיחות חיזוק דברים שאתם חושבים שכדאי לי לעשות/לא לעשות..תודה לכם חברייה קדישתא אוהב אתכם ונלחם לצידכם 

תגובה: מרגיש שעומד ליפול.. לפני 3 שבועות, 2 ימים #152246

בימים הנקיים מה אתה עושה בשביל שהם יהיו נקיים?

תגובה: מרגיש שעומד ליפול.. לפני 3 שבועות, 2 ימים #152251

חיזוק אחי.
יש לי שאלה 
ברצפי הניקיות כמה אתה מתמקד בטיפול והתמקדות בבעיה עצמה כלומר לא רק בעשייה קדימה?

תגובה: מרגיש שעומד ליפול.. לפני 3 שבועות, 1 יום #152256

אני משקיע כל יום בלימוד ומשתמש בכלים כאן אבל יש דחף מאוד חזק ואני משתמש בגלישת דחפים, הכלי האהוב עליי אבל מרגיש שזה יותר חזק ממני אני צריך עוד כלים

תגובה: מרגיש שעומד ליפול.. לפני 3 שבועות #152267

מה קורה אחי?
שים לב לחלקים האחרונים בתוכנית שמתעסקים בבנייה חיובית של החיים שלנו האימוץ של התרגילין והעבודה שם היא לא פחות חשובה אולי אפילו יותר ונראה שז  מה שאתה צריך.
בנוסף שים לב טם אתה באמת מתמסר לתוכנית והולך בה צעד צעד. תנסה להרכיב לעצמך משימות יומיות על פי התוכנית.

בנוסף יש קורס דיגיטלי באתר שקוראים לו "סוד היצר והיצירה" מאתר ניר יוסף שמרץ המוכר מכאןת 
כל הרעיון של הקורס הוא ההעתמקות מעבר אל היכולת הזמנית להגיד לא מול הדחף אחא מעמיק יוצר אל מילוי מכלול הצרכים שלנו. תנסה אולי להתמסר לתהליך הזה

תגובה: מרגיש שעומד ליפול.. לפני 2 שבועות, 6 ימים #152274

תודה רבה אחי. אני רק הייתי רוצה להבין איך משתמשים בכלים כאן? לקחת שלוש כלים לשבוע? מה עוזר לכם?

תגובה: מרגיש שעומד ליפול.. לפני 2 שבועות, 6 ימים #152278

מה הכוונה 3 כלים לשבוע אחי? 
מה שעוזר לי בזמן האחרון הוא שנרשמתי לתוכנית 40 מפתחות לחופש של האתר. התוכנית היא דרך המייל והיא בעצם תקציר של התוכנית הגדולה. כל יום מקבלים מייל עם מפתח ומשימה יומית ככה שזה ממש צעד צעד ויישום. וזה בעצם גם נותן לך קונספט אם ליישם את התוכנית כולה.
בכללי
תנסה להתמסר לתוכנית ולהתקדם צעד צעד בקצב שלך בלי הגדרות מראש של כמה כלים לשבוע וכו תגדיר לך את הזמן שאתה מתעסק בז  התדירות וכו

תגובה: מרגיש שעומד ליפול.. לפני 2 שבועות, 5 ימים #152284

מדהים אחי. תוכל לשלוח לי קישור להרשמה לתכנית? מאמין שזה יעזור.. תודה רבה לך

תגובה: מרגיש שעומד ליפול.. לפני 2 שבועות, 4 ימים #152294

באהבה רבה אחי.
שמח לעזור.
תבקש בצאט של האפליקציה

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.39 שניות

Are you sure?

כן