ברוכים הבאים, אורח

סרטים רגילים
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: סרטים רגילים 97 צפיות

סרטים רגילים לפני 2 שבועות, 3 ימים #154247

השלום וברכה לכולם. אני לחלוטין חדש פה, ויש נקודה אחת שמטרידה אותי מזה זמן, שמא יהיה בידכם לעזור. 

פה אנו משתדלים, ובע''ה גם מצליחים לצאת מבעיות ההתמכרות. כל אחד מאיתנו לבטח גם הקריב משהו בשביל זה. אך תמיד אני נבהל מהרעיון בשביל להיות שמור אני גם צריך להפסיק לראות סתם סרטים, כי אין סרט שאין פריצות. 

הרצון לראיית הסרטים הרגילים לא נובע מהורמונים או משהו. פשוט הסרט מעניין. ואני לא רואה את עצמי במקום ללא סרטים כלל, אשמח למחשבותיכם.

תגובה: סרטים רגילים לפני 2 שבועות, 3 ימים #154249

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 555 ימים
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר 
אני חושב שזה משהו שצריך להקריב כי כמו שאמרת אין סרט ללא טריגר. 
והייתי ממליץ לך לא להוריד לסרטים קצת יותר טובים כי בכל סרט היום מכניסים תוכן מיני גם אם זה בעקיפין וככה יש רצון לגברים יותר לראות את זה… 
ממליץ לפחות מה שאני עשיתי הפסקתי לראות ומצאתי תעסוקה אחרת והיום זה לא מעניין אותי. 
בהצלחה אח

תגובה: סרטים רגילים לפני 1 שבוע, 5 ימים #154273

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 223 ימים
  • דירוג זהב

שאלה קשה וכואבת
נראה לי שאם זה באמת טריגר התשובה של mose היא האמת,
אין מה לעשות, אנחנו חייבים להקריב, אנחנו לא בהכרח יכולים לעשות מה שאחרים יכולים לעשות,
לקח לי זמן להבין את זה, ועדיין אני לא בטוח שאני מיישם את זה לגמרי,
אבל אני לגמרי מבין שיש דברים שאני לא יכול לעשות ואין לי ברירה אלא לוותר עליהם,
זה קשה לי, במיוחד בהרבה זמנים שאני יכול לומר לעצמי, בא, זה לא באמת טריגר, ועמוק בפנים אני מבין שזה חתיכת טריגר.

תגובה: סרטים רגילים לפני 1 שבוע, 2 ימים #154297

• nbym
  • דירוג זהב
היי חבר!
קודם כול, קראתי את מה שכתבו לך אחרים ואני ממש מכבד את כל התגובות, אבל אני חושב שבראש ובראשונה זה תלוי בך. אני תמיד מאמין בשיטת האיזון, אבל בשביל שזה יעבוד צריך להיות אמיתי מאוד עם עצמך, לדעת איפה הגבולות שלך באמת, ומה מוביל אותך להרגיש בטוח מצד אחד אבל לא להכניס אותך למקומות שאתה לא רוצה להיות בהם.

ממה שכתבת, ברור שאתה באמת רוצה לשמור על עצמך ולהתרחק מהדברים שמזיקים לך, אבל גם מרגיש צורך טבעי לראות סרטים פשוט כי זה מעניין אותך. הרבה אנשים יראי שמיים נמצאים בדיוק בנקודה הזו: איך לשמור על גבולות של קדושה מצד אחד, ועדיין לא להרגיש שהם מוותרים לגמרי על תחומי עניין שחשובים להם?

ובכן... לעניות דעתי דרך טובה להתחיל היא למצוא דרך ביניים. יש כאלה שבוחרים להשתמש בסינון חזק, או לצפות רק בתכנים שכבר יודעים שהם נקיים ומאושרים. אחרים מוצאים לעצמם תכנים חלופיים, כמו סרטים דוקומנטריים, הרצאות או תוכן איכותי שאין בו פריצות, אבל כן נותן חוויה של עניין והנאה.

חשוב גם לשים גבולות אישיים ברורים. למשל, לצפות עם עוד מישהו, או רק כשאתה רגוע ולא מחפש בריחה, או לקבוע לעצמך רשימה של תכנים שאתה מרשה לעצמך – כאלה שאתה יודע שלא יסחפו אותך למקומות שאתה מנסה להתרחק מהם.

אני חושב שהמפתח הוא כנות עם עצמך. אם תראה שאתה מצליח לשמור על האיזון הזה, אז מצוין. ואם תרגיש שזה מחליש אותך או מושך אותך חזרה למקומות שאתה לא רוצה, אזי זה סימן שאולי צריך לשנות כיוון.

לבסוף חשוב שתזכור! ואני חוזר על זה פעם שלישית בכוונה ובגלל ניסיון, בלי כנות אי אפשר להתקדם, אבל כשאתה כן עם עצמך, גם אם הדרך לא תמיד קלה, אתה תמצא את האיזון שנכון לך ותוכל להתקדם צעד אחרי צעד. עלה והצלח!
נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 2 ימים על ידי nbym.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.28 שניות

Are you sure?

כן