לא ממש נעים לספר אבל... כל פעם שאני נקי כמה ימים, אני מרגיש שהאיבר שלי מלא בזרע... אני יודע שזה פעולה טבעית של הגוף, אבל ברור לכולנו שכאשר יש תחושה שהאיבר מלא בזרע אז ההתמודדות הרבה יותר קשה... ההרהורים גוברים, אנחנו חווים הרבה יותר זיקפות, ובכללי תחושת התאווה והתשוקה למין גוברת עשרות מונים יותר ממצב בו האיבר יחסית ריק, כמו למשל בימים הראשונים שאחרי אוננות וגמירה...
ולכן, כל פעם שאני נקי כמה ימים ואני ממש מרגיש שהאיבר שלי מלא, ושפעם בכמה שעות הוא גם טורח להזכיר לי את זה ולהיעמד פתאום באמצע היום, כאילו מבקש ממני לתת לו את מבוקשו, אני כל לילה מקווה להתעורר ולגלות שגמרתי מתוך שינה... כל בוקר אני ממש ממש מקווה לגלות שגמרתי תוך כדי שישנתי, וככה זה לא נחשב נפילה (לא רק מצד החוקים, אלא גם מצד עצמי... הרי הצלחתי להתגבר ולא ללכת לאונן!), ומצד שני זה כן נותן לאיבר להתרוקן וזה הופך את ההתמודדות להרבה יותר קלה...
לפעמים אני אפילו מרגיש כאילו אני עוזר לזה לקרות... אני קצת מהרהר כאילו בכוונה לפני השינה כדי שאני אגמור אחרי שאני ארדם...
וכל בוקר שאני קם ומגלה שלא גמרתי אני מתבאס ויודע שהיום תהיה התמודדות עוד יותר קשה מאתמול ורק אחרי שאני אגמור (עדיף מתוך שינה...) תהיה לי הקלה מסויימת...
מזדהים?