בס"ד.
אני הצלחתי להפסיק עם השיטה הזאת ואני כבר שומר על הברית שנתיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלום וברכה לכולם, רציתי להביא את המקור של מה שאני הולך לומר מfxp אבל לא מצאתי אותו. השיטה תעבוד בתנאי אחד שהוא פשוט וקל, אך רק אם תעשה נכון. חובה לקרות עד הסוף וחבל אם לא!!!
השיטה הקלה והנוחה והטובה ביותר לשמור על הברית!מובטח למי שיעשה אותה כמו שצריך מראשה ועד סופה ושלא נמצא עמוק מאוד מאוד בתוך ההתמכרות שייגמל מההתמכרות של סרטים לא צנועים ואוננות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4' סימנים ותנאי.
סימן 1: השיטה עובדת על צורה מעט פסיכולוגית, ברגע שאתה מנסה להפסיק בנפילות אתה כמעט בכל הזמן שלך מהרהר מאוד איך אפשר. ואנו אומרים שבמצב כזה מאוד קשה לפרוש מהנפילות! אבל אם היינו מפסיקים להרהר בצורה כזאת אולי היה קל יותר?! אולי אם הייתה לנו השקפה שונה בעניין היה יותר קל?! אז על זה בדיוק בנויה השיטה.
סימן 2: אז באמת התשובה היא שזה נכון, ברגע שנפנים שאנחנו כבר לא מכורים ואנו אנשים חדשים ומעולם לא נפלנו, לא בפורנו ולא באוננות ולא בפגם הברית בכלל ואם יבואו אליך מחשבות כמו: " איך אצליח לעמוד בניסיון?!" או: " בטוח יצר הרע ינצח אותי" נאמר בפה-" לא! אני אדם חדש! מעולם לא נפלתי בדברים האלה למה שאני אפול בניסיון!!". להבין ולהפנים במאה אחוזים בהבנה שאני אדם חדש! ולכן אני לא צריך כלום ( אך ודאי חייבים שמירת העיניים אבל לא בגלל שזה יעורר לי ניסיון ליפול, אלא בגלל שזה חשוב!)
סימן 3: בימים ראשונים יהיה קצת קשה מבחינה פיזית אבל גם לזה לא צריך לחשוש!!! גם אם יבואו מחשבות של: " אז מבחינה פיזית יהיה לי קשה!" אז זה ממש לא נכון!!!!!!, גם מאלה צריך להתעלם ולהבין אני מעולם לא נפלתי ולמה שאפול עכשיו?!!!
סימן 4: לסיכום: השיטה עוברת על הבנה פשוטה שאני אדם חדש, אני לא צריך להתרחק מהחטא כלל (חוץ ממעט משמירת העיניים). אני לא חושב על זה ואני מרוכז בדברים אחרים ואם יבוא לי אפילו הרהור קטן מיד אבין שזה לא נכון כי אני אדם חדש!
התנאי: להבין במאה אחוזים שאני אדם חדש ואני לא צריך שום דבר ולכן אין לי בעיה לוותר על הרחקות שהיו לי כי אני כבר לא צריך אותן!
עצות: 1)כדי שזה יעבור בקלות מומלץ להיות עסוקים במשהו- ספורט, לנגן והכי טוב ללמוד תורה!!!
בעזרת ה' יתברך תעשו ותצליחו ויתן לכם ברכה והצלחה!