נכנסתי לאתר כל כך הרבה פעמים בשנים האחרונות, בדרך כלל אחרי סבב מטורף של נפילות, אבל לא עשיתי שום דבר מיוחד עם הידע שקראתי, בדיעבד במבט לאחור זה היה סוג של "אקמול" למצפון, לומר לעצמי, שאני רוצה, אבל... ואבל..., ובקיצור שיקרתי את עצמי עם ים של תירוצים.
בשבועיים האחרונים, אחרי סבב מטורף במיוחד של נפילות, שארך חודשיים, כמעט ללא הפסקה, שפשוט הייתי מתחנן לאלוקים, לפני, באמצע, ואחרי, נפילה, שיציל אותי מעצמי!!!! תפסתי את עצמי שואל, בפעם הלא יודע כמה, איך יתכן שתוך כדי שאני צורח לעצמי בלב, לא ולא, אני עושה להיפך..... ואז סוף סוף נחתה ההכרה "אני מכור", ואני חייב כבר "טיפול נמרץ"....
אני מאמין שאני בעצמי עוד לא קלטתי לגמרי את כל הפרטים, מה גרם לי לבצע את הצעד ולהתחבר לאתר, אבל אני בטוח בדבר אחד כרגע, וזה בצעד הראשון
איבדתי שליטה על חיי לחלוטין... מכל בחינה אפשרית.... אני חסר אונים, אני+תאווה=נפילה.
סוף סוף הבנתי שכאשר התפללתי לה' שיושיע אותי, הייתי גאוותן, שחושב שיש לו זמן לחכות לנס, ושעליי לפעול בכדי שיקרה נס...
אני כבר 5 ימים שאני חושב ומתבונן רק בצעד הראשון, לא רוצה לקרוא ולדעת בכלל על הצעד השני, רוצה לחוות את הצעד הראשון לחלוטין. אני זוכר לפני המון שנים שנכנסתי לאתר, קראתי את 12 הצעדים, ואמרתי בסדר, קלי קלות, ודקלמתי לעצמי, אני חסר אונים.... אני מוסר לאלוקים.... באותו יום ובמהלך הימים שאחריו, התקשרתי לכל מי שפגעתי בו בעברי ולו פגיעה קלה, וביקשתי סליחה... חלק מהאנשים חשבו שהתחלקתי על השכל.... אבל הלכתי עם "הצעדים" עד הסוף.... אחחח, איזה תמימות.... רק היום אני מבין כמה אני עדיין לא מבין את צעד 1, כמה הוא מקיף ועמוק..... תודה בינתיים.... אשמח לכל הארה בנושא....