צדיק נסתר כתב on 20 ינו' 2020 06:49:
שלום לכולם!
אני חדש באתר (הייתי פעם אבל בשם אחר) ומקווה לצאת לדרך חדשה...
אני בן 22 ומכור כ8 שנים.
לאורך כל התקופה הארוכה הזאת אני צופה בפורנו, מאונן ומוציא זרע לבטלה... ללא יכולת להפסיק. גם בתקופות הכי טובות הייתי מצליח להחזיק כמה ימים, אולי אפילו שבועיים - ונשבר. הייתי נופל פעם אחת, ומשם - התרסקות, עד שהיה לי אומץ להתחיל מחדש.
עכשיו אני נקי כבר 15 יום ואני מקווה שהפעם זה יהיה אחרת ואצליח לצאת לדרך חדשה...
לפתיחה יש לי כמה שאלות:
1. גם בתקופות שאני יחסית נקי - עדיין יש לי המון מחשבות מיניות. למשל כשאני נזכר בכל מיני סרטים פורנוגרפיים או קטעי עירום שראיתי בעבר ואני מתחיל לחשוב עליהם או שאני נמצא בסיטואציה (לא מינית) דומה לסיטואציה מינית שראיתי או קראתי עליה באיזה מקום וזה מזכיר לי אותה... אני מרגיש כאילו אני חי באטמוספירה מינית ושכל דבר שאני עושה או אומרים לי אני מקשר אותו לעולם המין והאסוציאציה הראשונה שלי היא מעולם המין. אני מקווה שאני מצליח להסביר את עצמי טוב... השאלה שלי היא כזאת: זה עובר מתישהו? יבוא יום שאני אוכל לחשוב על דברים והם לא יזכירו לי קטעי פורנו או סיפורים מיניים שקראתי? האם מתישהו המוח מוחק את זה ולא כל שניה מעלה את זה שוב?
2. יש לפעמים סיטואציות שגרתיות בחיים שאני מרגיש מיניות באוויר ואני לא יודע אם זה טבעי וכולם מרגישים את זה או שזה רק אני וזה מגיע מתוך 8 שנים של צפייה בפורנו. למשל חופה. אני נמצא בחתונות של חברים ותוך כדי החופה אני מתחיל לחשוב על דברים מיניים. אני מסתכל על החתן והכלה ואני חושב מה הם הולכים לעשות בלילה, אני חושב על זה שהכלה עדיין בתולה אבל בלילה היא הולכת לאבד את הבתולים שלה לבעלה שעומד לידה, אני מסתכל לה על החזה וחושב על זה שממש עוד כמה שעות היא הולכת לחשוף אותו פעם ראשונה לעיני גבר וכו' וכו' (סליחה אם התיאורים לא מתאימים, אני פשוט חייב להעביר לכם מה אני מתכוון). זה לא שאני מפשיט את הכלה במבטי וחושב מחשבות סוטות אלא פשוט אני לא יכול שלא לחשוב על הצד המיני שבסיטואציה... ואני שואל: זה טבעי? זה מרחף באוויר ולהרבה אנשים זה עולה בראש או שרק אני חושב על זה? זה קורה בגלל שאני בגיל הזה ואני גם עומד להגיע לסיטואציה הזאת או שזה קורה לי בגלל כל הזבל שהכנסתי לעצמי לראש וכל הפורנו שראיתי? בסוף המחשבות האלה הן לא סטייה אלא באמת מה שעתיד לקרות השאלה אם זה טבעי שזה מעסיק אותי ושאני חושב על זה או לא... כולם מצליחים להתעלם ולא לחשוב על מה שהזוג יעשה בלילה או שכולם בסופו של דבר חושבים על זה וזה עולה להם בראש? ואם זה קורה רק לי ובגלל הפורנו - מתישהו זה יעבור? אני אצליח אי פעם להסתכל על חופה ולא לחשוב על הדברים המיניים שכרוכים בה?
3. אני נמצא לקראל תקופת שידוכים ודייטים ואני כל הזמן דוחה אותה כי אני מרגיש לא מוכן מבחינת שמירת העיניים והברית... אני מפחד שגם בדייטים אני לא אצליח שלא לחשוב על מה שנעשה יחד אם נתחתן... אני מפחד שגם בדייט עצמו אני לא אצליח להישמר לגמרי ממחשבות מיניות... מה אתם אומרים? כמה זמן אפשר לדחות את זה? ולמה בעצם לחכות? איך אני אדע שמגיע הזמן שאני מוכן לזה? באיזה שלב אני כבר יכול להיפגש עם בחורה ומתי עדיין לא?
4. קשור לכל השאלות הקודמות ... האם אחרי כל כך הרבה שנים של פורנו ואוננות יש לי בכלל סיכוי להתחתן ולהיות נקי עם אשתי, שכשאני אהיה איתה אני אחשוב רק עליה ולא על כל הבחורות שצפיתי בהן בחיי? שכשאני אשכב עם אשתי בע"ה אני אוכל לאהוב אותה באמת ולא מתוך תאווה?
5. בפורנו יש כל מיני דברים (תנוחות, אקטים, אנאלי, אוראלי) שבמציאות הם אחרת לגמרי והם לא מציאותיים (לא משנה מאיזה סיבה... ההלכה אוסרת, האישה לא אוהבת, אי אפשר מבחינה טבעית, לא נוח, כואב, מביך, מגעיל וכו') ובפורנו משדרים כאילו זה הדבר הכי טבעי והכי שגרתי בעולם. כרגע כל הידע שלי הוא רק מפורנו אז איך אני אדע באמת מה לעשות ומה לא? מה נורמלי ומה סוטה? את הדברים שאסור על פי ההלכה אני אלמד, אבל מה לגבי כל הדברים האחרים? אני לא יודע אם זה משהו טבעי ונורמלי לעשות או שרק הפורנו הכניס לי את זה לראש... אני לא רוצה לפרט בצורה יותר מדוייקת כי זה יגרור תיאורים לא מתאימים אבל איך אני אדע מה עושים ומה לא? איך אני אצליח לא לרצות את מה שלא מתאים או אסור לעשות אחרי שכל כך הרבה שנים חשבתי שזה הנורמה ושזה מה שעושים? האם כל מה שהכנסתי לעצמי לראש יצא ממנו מתישהו ואני אחזור להיות אדם נורמלי?
אשמח מעוד מאוד לתגובות ותשובות...
תודה רבה!
1. לדעתי המוח מוחק, מתי זה שאלה של כל בן אדם בנפרד - לי זה מעמעם מהר את מה שראיתי, ולאחרים זה מעמעם את הזכרון אחרי חודשיים.
יש גם טכניקות לעמעום זכרון.
2. מצטער להגיד לך, אבל זה ממש לא נורמלי.
אני למשל לא חושב ככה.
אני יגיד לך על מה אני חושב - אני שואל את עצמי למשל האם הגבר בחתונה נפל אי פעם כמוני בפוי' (פורנו) והרבה, והאם הכלה יודעת על זה ובכל זאת אמרה שהיא אוהבת אותו והיא מאמינה שהוא יצא מזה, או שהגבר פשוט מסתיר את זה ממנה עד עכשיו.
לפעמים אני תוהה איפה הגבר והאישה מבלים את הלילה הראשון, והם הם עייפים מדי לקיים יחסי מין אחרי כל הלילה הארוך הזה של החתונה או לא. והאם הוא לוקח אותה לדירה במכונית שלו או במונית.
זה המחשבות הכי קרובות למין שעוברות לי בחתונה. אני לא חושב על האקט של יחסי המין עצמם ואני לא מדמיין את זה.
שאני מסתכל על הכלה אני מתעצבן עליה כי הנשים קובעות איך החתונה נראית ומזה שהן קובעות איך חתונה נראית אז לדעתי אין להם מושג איך החיים האמיתיים מתנהלים. זה מה שאני חושב שאני מסתכל על הכלה.
זה מה שעובר לי בראש לפעמים שאני בחתונות של אנשים.
ולפעמים כמו גבר ממוצע, מה שעובר לי בראש זה... כלום.
3. לדעתי ממליץ לא להתחיל דייטים. אבל כן לקבוע הישג שממנו והלאה אתה תיחשב טוב מספיק בעיני עצמך ללכת לדייטים.
4. כן... זה הסיבה שכולנו כאן.
5. למה שלא תכתוב את השאלה הזאת בגוגל ותחסוך מאיתנו את המבוכה.