Thegoat כתב on 29 ינו' 2020 15:05:
שלום לכולם, אני חדש פה, כבר תקופה די ארוכה מנסה להפסיק, יש שיפור אבל עד עכשו לא הצלחתי להיגמל לגמרי. מרגיש שהבעיה היא בכוח רצון ברגעים הקשים כי אני יודע מה לעשות קראתי ספר על כוח רצון שמאוד עזר לי אבל אני מגיע לשבירה. השיא שלי זה 7 ימים. בדרך כלל אני 3-4 ימים לא רואה ואז אני נשבר. אני חילוני ובגדול אין לי בעיה עם תמונות חושפניות בטלוויזיה אבל אני מנסה להימנע משימוש בטלפון ולא לראות תוכן מיני בכלל גם בטלוויזיה כמו תמונות בבגד ים ממש כלום. אני מאוד רוצה להיגמל כי בתכלס אני מכור, קשה לי להודות בזה ובטופס הרשמה היה לי קשה לסמן שאני מכור אבל אם אני אמיתי עם עצמי אני מכור. כבר נמאס לי מיזה אני שנים מנסה להפסיק.
יש שיפור בחודשים האחרונים אני רואה םחות וגם אם אני נשבר אני עוצר עצמי ולא רואה כמה פעמים ביום, אבל עדיין באלי וצריך להפסיק כבר.
מי שבא ברוך הבא.
הדבר הראשון שאתה צריך לשקול זה מוטיבציה - אתה בא מרקע בו לראות תמונות מעוררות מינית לא נחשבת בעיה, לכן יכול להיות לך בעיה של מוטיבציה לטווח הארוך.
אחרי שנפטרת מהבעיה של המוטיבציה, תסתכל באתר - ידע זה כוח, יש פה הרבה מאוד מידע, תקרא אותו ותחליט מה הצעד הבא שלך יהיה - יכול להיות שזה יהיה לשים סינון, לעשות כושר, ללמוד לבשל או ללכת לקבוצת 12 הצעדים, או הכול ביחד