robinhood כתב on 21 יולי 2020 23:18:
מתרפא כתב on 21 יולי 2020 20:16:
robinhood כתב on 21 יולי 2020 17:21:
אנשים כמוך מצחיקים אותי, אתה מגיע לפה, לפורום של מכורים לפורנו, וכמו איזה אנין טעם אומר שאין מצב שאתה לא משתמש בפלאפון של אשתך. למה מה עשית שהיית רווק ?
אנשים כמוך לא הולכים להתקדם לשום מקום לפני שהם יכניסו טוב טוב לראש שלהם שאין כזה דבר "לא בא לי", הגנון נגמר גבר. הגיע הזמן להתמודד עם המציאות.
אוהבים.
לא היה לי רצון לפגוע, להיפך, הרצון שלי היה לגרום לו להתעורר ולעזור לו, ולו בדרך עוקצנית, מהמחשבות שלו.
תחשוב שאתה פוגש אדם בדרך, נאנק מכאבים עם דם נשפך מהיד, עם תחבושת מטר ממנו, ואתה שואל אותו "למה אתה לא חובש את עצמך ?" והוא עונה לך "כי עדיין לא שתיתי תה !"
מה תעשה לאדם כזה ? אתה תיתן לו סטירה, ותחבוש אותו בעל כורחו.
אותו דבר - שאלתי אותו "אחי, למה שלא תקנה לאשתך איזה פלאפון עם מנגנון פתיחת אצבע ממש טוב, ככה שהיא כל הזמן תשתמש בטביעת אצבע, ושתשכח את סיסמא או שתשמור בתוך הפלאפון ?"
והוא עונה לי "לא אין מצב, אני תמיד משתמש בפלאפון של אשתי".
זה הגיוני ? זה תשובה עם טעם ? הרי שהיה רווק השתמש בלי בעיה בפלאפון אחד, ועכשיו פתאום הוא צריך שניים ? זה שטויות.
לפחות שיכבד אותי עם תשובה אינטיליגנטית. כמו - "אישתי אוהבת אותי ותגיד לי את הסיסמא שלי אם אני אבקש" זה נניח שאלה טובה שצריך לחשוב איך לפתור, וכל זוג יש את הפתרון שלו בשאלה הזאת.
יש רופא פסיכולוג, ויש רופא מנתח, אני רופא מנתח עם סכין, אני לא נעים, אבל אומרים לי תודה אחר כך.
תשמע אחי לא נעים לקרוא מה שאתה כותב וגם אם אתה חושב שאתה מלך הצודקים, אתה זוכר את המסמך ששלחו לך כשנרשמת לאתר ? על חמלה והלקאה עצמית ? אני ממש אהבתי את המסמך הזה ואני משתדל ליישם אותו בחיים שלי, הצורה שאתה מביע את עצמך היא צורה קצת אלימה שקצת מזכירה הלקאה עצמית, אני לא אומר לך איך להתנהג עם עצמך אבל לי בכל זאת לא נעים לקרוא את זה, אשמח שלא תגיב לי בצורה כזאת.
לגבי העניין של הסינון, אני מבין שאתה עדיין רווק ואתה לא מבין איך זה עובד שאתה גר עם אותו בן אדם שיש לו מכשיר פרוץ ואתה לא יכול לכפות עליו לחסום את הפלאפון.
אני הצלחתי לשכנע אותה באיזה אמתלה כלשהי שתשים סיסמא אחרת שאני לא מכיר, היא שמה, ואני ברגע של חולשה עקבתי אחריה כמו חולה נפש לראות מה הסיסמא שהיא עשתה,
לגבי הפתיחת אצבע לא תמיד זה עובד ולפעמים צריך לעשות סיסמא והייתי באמת מרגל אחריה כמו שרוט בשביל לגלות את הסיסמא,
ועוד משהו אם אני אומר לך שסינונים פחות עוזרים לי, אז הם פחות עוזרים לי גם אם לך הם ממש קרש הצלה וממש הוציאו אותך מהבוץ, לי הם לא עוזרים נקודה, אל תנסה לקבוע לי למה אני טועה מהזווית ראיה שלך, זה לא נעים ולא נכון,(עזוב את זה שיש לי סינון בפלאפון האישי שלי,וזה דווקא עוזר לי)
יותר התחברתי לתגובות הנוספות של חבר'ה שהגיבו שצריך הרבה עבודה עצמית ובנוסף גם סינונים, אבל הסינון עצמו לא יגאל אותך מזה, רק אתה !