שי היקר מכל יקר!
נכנסת לי ללב. אני רוצה לחזק אותך ולומר ש-16 יום זה הישג מרשים ומדהים. קודם כל ישר כוח! עלה והצלח ומקווה שתמשיך להצליח.
לי דווקא נשמע שאתה מאוד מודע לכל מה שקורה סביבך. הדבר הכי חשוב הוא מודעות. תרשה לי לומר שאתה לא לבד בתחושות הללו. חוסר ביטחון, דיבור עם המין השני ובכלל עם בני אדם.
אין בושה בכך שלא הצלחת לדבר עם בחורה יותר מ-2 דק'. יש אנשים שאינם מסוגלים להתחיל לדבר עם בחורה ולכן ככל שתצליח יותר למצוא אפשרויות לדבר גם אם כל פעם זה 2 דק'. לאט לאט מאמין שהזמן יתארך. זה לוקח זמן אבל בשום פנים ואופן אל תתן לעצמך להרגיש שאם אתה לא מצליח יותר אתה לא שווה כלום.
כדי לנצח בושה חייבים לדבר עליה. בושה לא יכולה להישאר אם אתה מדבר עליה. חלק מהתהליך הוא באמת לשתף כאן ותרגיש חופשי לעשות זאת ככל שנפשך חפצה. זו פלטפורמה נהדרת וכולם אחד בשביל השני. זו המטרה.
אני חושב שללכת לפגישה - אפילו אחת בלבד תעזור המון - וזו לא בושה להיעזר במישהו אלא מדובר דווקא באומץ! זה ראוי להערכה. אגב יכול להיות שתמצא גם טיפולים שעולים פחות.
כמו כן, דרכים נוספות שאני חושב שיעזרו לך:
1. לא יודע אם אתה מכיר... יש אתר בשם "מתחברים מחדש".
הבשורה הגדולה היא שיש לאתר קו סיוע אנונימי לחלוטין שבעזרתו אתה תוכל להתקשר ולעבור בירור שנוגע להתמודדות הספציפית שלך. עד כמה שהתכתבות יכולה לעזור, בסופו של דבר היא כלי מוגבל. מאמין שהאדם מאחורי הקו ידע להכווין ללוות ולסייע בצורה מדויקת יותר. שמעתי שזה עזר להמון אנשים.
מספר הטלפון של קו הסיוע: 02-6542214
הקו פועל בימים א-ה בין השעות 20:00-22:30
2. גם האתר בשם "עצת נפש" יכול לעזור. ניתן לשתף אותם בתחושות באופן כללי.
הם כותבים:
קו הסיוע של “עצת נפש” מיועד לכל אדם הרוצה ובוחר לשוחח איתנו.
שעות פעילות קו הסיוע:
ימים א-ה בין השעות: 20:00-23:00
מספר הטלפון של קו הסיוע:
02-6541899 / 073-3742865
אם הם לא יתנו מענה, ניתן להיעזר בהם כדי שהם יוכלו להכווין אותך לאן לפנות או עם מי אתה יכול לדבר ולשתף. אולי אפילו למצוא אדם שיכול לתת לך כלים בנושא.
3. אם מטרתך היא למצוא בחורה, וכפי שכתבת - "אני לא מכיר אנשים", אתה יכול להירשם ל"שליש גן עדן" או לאתרי היכרויות נוספים. שם אתה תוכל להכיר בעצמך מבלי להיות תלוי באנשים - שם יש נשים שמחפשות כמוך זיווג. מקווה שתמצא שם את זיווגך במהרה.
4. מציאת חברים יכולה להיות לא קלה אבל הדרך למצוא חבר היא בד"כ למצוא אנשים שאתה חולק איתם תחומים משותפים. אנשים מתחברים לאנשים שדומים להם. אני בטוח שיש לך תחומי עניין או דברים משותפים שמעניינים אנשים אחרים. זה יכול לעזור ולתת לך ביטחון. אתה גם לא צריך להתאמץ על מה לדבר הרי אם הנושא הוא משהו שקרוב לליבך בטוח תמצא את המילים ותראה שיש לך מה להוסיף.
אל תאבד תקווה, כל החיים לפניך, אולי תוכל למצוא דרך להישאר בתואר וגם אם לא, היציאה מהתואר יכולה להיות דלת חדשה שתיפתח לפניך בין אם מדובר במציאת עבודה במקומות אחרים (מכיר אנשים שמראש בחרו לעבוד בחברות ביטוח או חברות טלפון כמו סלקום וכדו' מבלי צורך בתואר ומשם הם התקדמו יפה, יש המון אפשרויות) או אפילו אישה בעז"ה. רק ה' יודע מה טוב לנו וכל מהלך הוא לטובה.
אל תתן לעצמך ליפול לייאוש. מקווה שעזרתי. פה אתה לא בודד. אנחנו איתך!