Dangello כתב on 02 יולי 2023 15:46:
אלי תן בי את השלווה..
מגיל 12 עד 24 אני בפורנו הנוראי הזה.. בחצי שנה האחרונה אני מקדיש את כולי להחלמה הזאת.. קבוצות, טיפולים, 12 צעדים, ספונסר ומה לא.
מרגיש התקדמות ענקית בחיים שלי באמונה ובתקווה שלי אבל עם זאת אני בבור שלא יודע איך לצאת ממנו.
כרגע השיא שלי הוא 10 ימים ובחודש האחרון אני בנסיגה רצינית ובקושי מצליח יומיים ברצף..
אלי תן בי את השלווה.. נמאס כבר.. התעייפתי..
תודה על השיתוף, אכן ההתמודדות יכולה לעייף. אין ספק. אבל אל תאבד תקווה - כל אחד והקצב שלו עם ההתמודדות.
אני מזדהה עם תחושת התסכול וההקבלה לבור - אך בסופו של דבר יהיה אור בקצר הבור
10 ימים זהו הישג מרשים. המשך לנסות - יש בך את הכוח להצליח! כתבת גם שאתה מתקדם אמונית יחד עם תקווה.
זה מצוין! אשריך!
החיים מלווים בעליות וירידות ואני מזדהה עם התיאור של עליה ואז חודש שבו יש ירידה. זה קורה. זה טבעי. אני מאמין בך שתצליח לחזור לתקופה יותר טובה. כל זה כחלק מהנסיון שלנו.
אולי גם עזרים כגון חסימות למיניהן (נטספארק למשל) יוכלו גם לעזור. שמח שאתה נפגש בקבוצות, משתף כאן ושם, ומנסה שיטות שונות. זה חשוב והקב"ה מעריך את זה מאוד. אני בטוח!
הרצון שלך לנסות הכל הוא מרשים. ישר כוח! המשך כך!
אתה צדיק שמתמודד כלומר, הנפילות הן לא אתה!!! הן לא מגדירות אותך ועובדה שאתה מנסה לצאת לחופשי." שבע יפול צדיק וקם". כתוב דווקא צדיק ולא אדם רגיל. ולא סתם. במיוחד אם הוא קם. כמוך! כמו שאתה מנסה לעשות הרבה זמן. המשך לקום. המשך להתקדם. אל תתייאש.
תן לעצמך קצת חמלה, אל תהיה קשה עם עצמך - כולנו בני אדם וכולנו צריכים לתת לעצמנו סבלנות לתהליך. אנחנו לא מושלמים וזה בסדר. נמשיך להתמודד ולנסות. בסוף נצליח!
בסוף אתה תצליח
אוהבים אותך!