ברוכים הבאים, אורח

עייפתי מההתמודדות
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: עייפתי מההתמודדות 56 צפיות

עייפתי מההתמודדות לפני 1 שבוע, 1 יום #154300

שלום לכולם 
עייפתי מההתמודדות, אני מנהל חיים כפולים. מצד אחד אדם עם ערכים ומצד שני השתוקקויות שלא ניתן לעצור אותן. אני מאוד בקיא בתאוריה, חקרתי ולמדתי על כל מנגנון ההתמכרות ועדין לא מצליח. אני חושב שמה שבאמת חסר לי זה להפסיק להיות לבד בזה. אני בן 40, מכור יותר מ-20 שנה. כל הזמן אני שואל את השם מדוע? מדוע דווקא את הדבר המביש הזה?  הלוואי וזו הייתה התמכרות אחרת, אבל השם יודע מה נכון עבורי ואם כך הוא החליט אז אם צריך אתמודד עד זה גם עד יום מותי. ההפסקה הכי ארוכה שלי הייתה שבועיים סה"כ. כאשר ימי הנידה של אשתי מתקרבים זה מרגיש לי כמו חרב על הצוואר שמונחת ושאין לי סיכוי לעבור את התקופה הזאת בשלום (זה לא שבימים האחרים יותר קל לי באמת). אני מתפלל שירד לי החשק המיני, מתפלל למצוא איזה תרופה שתיקח ממני את המחלה הארורה הזאת (וניסיתי דברים). ניסיתי המון שיטות להפסקת ההתמכרות אצל מטפלים מכל מיני סוגים ללא הצלחה. מוכן לשלם המון בשביל זה וזה לא מצליח. אשתי תפסה אותי לפני כשנה הודיתי לה שאני כזה ומאז היא חושבת שאני מצליח להיגמל ואני מתבייש לספר לה שזה לא באמת ככה. יש לי דחפים שלא נגמרים לפעמים במשך ימים שלמים. מקווה ומתפלל שהפעם אצליח, אנסה להידבק בתהליך כמו שצריך ובעזרת השם בחמלתו הרבה נעשה ונצליח! אם יש מישהו שבאמת הצליח לצאת מזה ויכול לעזור לי בטיפים ובתמיכה אני יותר מאשמח. שהשם ישמור אתכם ואת כל עם ישראל!

תגובה: עייפתי מההתמודדות לפני 1 שבוע, 1 יום #154302

• שבי1
  • רצף ניקיון נוכחי: 2890 ימים
  • דירוג פלטיניום
ירון אוהבים אותך איש יקר ..
ההתמודדות היא טובה,  אבל חייב להכניס לחייך את הכניעה כי בלי הכניעה אין החלמה .
אני לא מכיר אותך , ולא יודע אם יש לך ספונסר. ואם אתה הולך לקבוצות .
אז אני הייתי בבוץ הזה ממש לא מעט שנים. ואסירות תודה שעליתי על דרך, בעזרת כוח גדול .
אם תרצה עזרא כתוב לי בפרטי

תגובה: עייפתי מההתמודדות לפני 1 שבוע #154303

• DeletedUser47621
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • חבר חדש
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.26 שניות

Are you sure?

כן