ברוכים הבאים, אורח

משתף באנונימיות לראשונה
(2 צופים) omris0253, (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: משתף באנונימיות לראשונה 126 צפיות

משתף באנונימיות לראשונה לפני 3 ימים #154398

• higher1237
  • חבר חדש

שלום לכולם
 תודה לכם על עצם תמיכתכם םה אתם אנשים מדהימים, אני סוחב משא כל כך כבד של התמודדות עם יותר מעשר שנים על הגב ומגיל מאוד צעיר של חשיפה חוזרת ונשנת בטעות עד שזה כבר הפך לעניין שנעשה מבחירה, ניסיתי כל מיני דברים אבל קשה לי ממ ש לנהל את המלחמה הזאת ככה במחתרת בלי שאיש יודע, ואין אפאחד אבל אפאחדד שאני יכול לדבר איתו פנים אל פנים לכן בחרתי בפורום הזה, והאמת אחרי כל כך הרבה קשיים ובירורי, הנקודה שאני נמצא בה היום היא שאני פשוט לא מצליח לחסום הרמטית את האפשרות להיכנס לאתרים לא צנועים ואני לא יודע מה לעשות, כי זה מאוד יפה לעבוד על עצמך כל הזמן אבל בכיף יש לך אפשרות קלילה מאוד בקליק להגיע לתכנים הכי קשים שיש, וניסיתי נטספארק רימון וכו אבל מצאתי דרך לצערי לעקוף או להשיג במורה אחרת, ובקיצור זה פשוט מצסכל אותי אהי כאילו אומר אם הרצון ממני הוא שאעשה תשובה גמורה ואפסיק, אז למה לא ניתנת לך לפחות הזדמנות להתמגן מזה לגמרי

תגובה: משתף באנונימיות לראשונה לפני 2 ימים, 21 שעות #154403

• מתקדםלאט
  • רצף ניקיון נוכחי: 12 ימים
  • חבר חדש

מבין אותך, ומעריך מאוד את הרצון שלך. מזדהה עם כל מה שכתבת
כולנו כאן מתמודדים עם מקרים דומים לשלך.

אבל ברגע שאנחנו מכירים באמת בכך שאנחנו חולים ומכורים – שם מתחיל הפתרון. זה אומר להוציא מהחיים את המחשב או את הטלפון החכם, לשים רק חסימה של נטפרי, ואולי אפילו לוותר לגמרי על שימוש קבוע באינטרנט.

כשהולכים עם ענווה, ומסכימים להיכנע לחולי שלנו – משם בדיוק מתחילה הישועה.

תגובה: משתף באנונימיות לראשונה לפני 2 ימים, 15 שעות #154406

• higher1237
  • חבר חדש

תודה רבה על ההתייחסות, בגדול הייתה תקופה ארוכה שהייצי עם נוקיה והיה לי מדהים,  אבל גם אז זה לא נגמר בגלל שאני מבין קצת במחשבים וטכהולוגיה תמיד מצאתי דרך ואני תוהה לעצמי אם לגמור את עצמי במלחמה נגד כל פרצה אפשרית או לנסות משהו אחר וזה לא שאני לא מסונן אני משלם המון כל חודש כדי לסנן את כל המכשירים ומתסעל אותי כי אני מרגיש שזה לחינם, אני אשכרה מוציא איזור ה200 שקל ויותר רק על זה כל החודש למה לעזאזל אני צריך להמשיך ולהיאבק כי אםילו הסינון לא מספיק זה מתסכל אותי, ומרגיש לי שלא משנה כמה עוד אסנן ועוד אחסום יגיע עוד משהו ועוד משהו ושהמלחמה הזאת לא באמת אפשרית.. מחילה על הייאוש אבל הייתי חייב לפרוק בכנות פשוט

תגובה: משתף באנונימיות לראשונה לפני 2 ימים, 4 שעות #154408

• mitgaber1
  • רצף ניקיון נוכחי: 33 ימים
  • חבר חדש

היי חבר
לפני שאתה עובד על לשנות את המעשה תנסה לשנות את הרצון והמוטיבציה, זה הדבר הכי חשוב פה - להבין ולא לרצות.
כי גם אם תהיה חסום מכל מקום אפשרי ולא יהיה לך שום מכשיר או אפשרות לראות משהו, עדיין תהיה לך האפשרות לעשות מעשים ולחשוב מחשבות לא צנועות.
הכל מתחיל מבפנים.
אני אגיד לך על עצמי, בעקבות דחייה ממישהי התחלתי לשמור על עצמי וללכת בדרך של gye.
התחלתי נטו מרצון פנימי וטלטלה של החיים שלי, החזקתי ושמרתי הרבה זמן ונפלתי, ואז התקנתי סינונים ובניתי לעצמי תכנית תגמולים בשביל תמריצים. ועדיין מתמודד, אבל זה הרבה יותר קל מאשר בהתחלה. לא כי אני לא יכול, כי אני לא רוצה.
בסוף, אנחנו בני אדם, אם תרצה משהו ממש, שום דבר לא יוכל לעמוד בפני זה כמעט.
החסימות והסינונים זה כדי למנוע טריגרים בשגגה.
תיכנס לתוכנית פה לעבודה על מוטיבציה, תתחיל כל יום לראות את הסרטונים המעולים פה, לקרוא ללמוד מה אפשר.
במקביל ברור שתנסה גם להימנע מלראות אבל שהדגש שלך כרגע, רק מהניסיון שלי, שיהיה על להגדיל את הידע, ולהגביר את המוטיבציה.
בהצלחה איש יקר!

תגובה: משתף באנונימיות לראשונה לפני 2 ימים, 2 שעות #154409

• מתכבס
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש
mitgaber1 כתב on 12 ספט' 2025 04:40:

היי חבר
לפני שאתה עובד על לשנות את המעשה תנסה לשנות את הרצון והמוטיבציה, זה הדבר הכי חשוב פה - להבין ולא לרצות.
כי גם אם תהיה חסום מכל מקום אפשרי ולא יהיה לך שום מכשיר או אפשרות לראות משהו, עדיין תהיה לך האפשרות לעשות מעשים ולחשוב מחשבות לא צנועות.
הכל מתחיל מבפנים.
אני אגיד לך על עצמי, בעקבות דחייה ממישהי התחלתי לשמור על עצמי וללכת בדרך של gye.
התחלתי נטו מרצון פנימי וטלטלה של החיים שלי, החזקתי ושמרתי הרבה זמן ונפלתי, ואז התקנתי סינונים ובניתי לעצמי תכנית תגמולים בשביל תמריצים. ועדיין מתמודד, אבל זה הרבה יותר קל מאשר בהתחלה. לא כי אני לא יכול, כי אני לא רוצה.
בסוף, אנחנו בני אדם, אם תרצה משהו ממש, שום דבר לא יוכל לעמוד בפני זה כמעט.
החסימות והסינונים זה כדי למנוע טריגרים בשגגה.
תיכנס לתוכנית פה לעבודה על מוטיבציה, תתחיל כל יום לראות את הסרטונים המעולים פה, לקרוא ללמוד מה אפשר.
במקביל ברור שתנסה גם להימנע מלראות אבל שהדגש שלך כרגע, רק מהניסיון שלי, שיהיה על להגדיל את הידע, ולהגביר את המוטיבציה.
בהצלחה איש יקר!

אני מסכים עם כל מילה שmitgaber1 כתב. רק דבר אחד אני חושב אחרת, לדעתי דבר ראשון צריך לעשות מעשה, וזהו לעבור לחסימה הכי חזקה שיש, שכנראה זה חסימת נטפרי, ורק אחרי שעשינו בפועל מעשה, צריך להתחיל לעבוד כמו שהוא כתב, כי מבלי לעבוד תמיד תמצא את הפירצה, או את התחליף השלילית לזה,
ומצד שני רק לעבוד מבלי לחסום בפועל, גם זה לוקח זמן, ובנתיים מה יהיה?   וגם באידיאולוגיה לבד, א"א לנצח את היצר, רק עם מעשים, כי לדאבונינו, שמעתי שהמרצים לנער מתמודד, הרימו ידים, כי אחרי הרצאה הכי טובה, יוצאים החברה ומוציאים מהכיס את הסמארטפון וכדו', והכל נמחק, אפילו למי שהחזיק קצת מעמד, הרי לכל אחד יש רגעים של קושי, אם זה אחרי שכעס על מישהו, או מתי שהוא רעב, או אלף סיבות אחרות, ואם זה יהיה פתוח, אז עוד לפני שהפעלת את המחשבה מה למדתי ומה אני אמור עכשיו לעשות, אזי באופן אוטומטי אתה כבר באמצע הפעולה השלילית,
לכן נראה לי מנסיוני שדבר ראשון זה לעשות מעשה ולעבור לחסימת נטפרי, אשר כמדומני זה החסימה הכי טובה שיש היום בשוק, ובד בבד עם זה, להתחיל לעבוד כדי להשתנות מבפנים.
שיהיה לך בהצלחה מרובה.

תגובה: משתף באנונימיות לראשונה לפני 2 ימים, 2 שעות #154410

• הכללטובה39
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • חבר חדש

הי, שלום לך איש יקר
אני גם מתמודד כמוך עם האתגר הזה, גם אני לא הצלחתי להיעזר ברימון ובחסימות, דווקא גיליתי שככל שאני חוסם יותר ככה הרעב גדל יותר, כאילו יש אתגר חדש ומסעיר לפרוץ את החסימה, אני גיליתי אצלי שחלק גדול מההתמכרות זו הריגוש של עצם החיפוש, של עבודת הבילוש והחקירה באינטרנט אחר חומרים מיניים, לכן כשיש חסימה היא מזינה את הצורך ביתר שאת.
אצלי שמתי לב ההצלחה העיקרית זה דווקא בהבנות 1. שמדובר במנגנון דופמין דפוק שצריך זמן לשיקום, ו2. במוטיבציה למה אני רוצה להיגמל, ככל שהשנים חולפות ואני מבחין בהרס המוחלט שנגרם משעבוד לחטא ככה אני גם מבין כמה שפע יגיע אם אנצח את היצר, ואז החלק השלישי הוא להיעזר כשצריך באנשים ומקומות כמו האתר הזה, שמספקים תמיכה, לא לעשות את הדרך לבד בשום פנים! 
זה נכון שההתמכרות הרבה פעמים מסתירה טראומות לא מטופלות, בדידות, חרדות, סטרס, אבל הסוד הוא לדעתי זו ההבנה שאין מי שיציל אותנו, אין מי שיקח אחריות עלינו, אנחנו צריכים להתעורר על עצמנו ולהפסיק, להיות טוטליים, ההפסקה חשובה יותר מכל דבר אחר בחיים כרגע, אני כמוך בתחילת הדרך אך מאמין בך, יודע שאתה מסוגל, גם אם קשה מאוד וגם אם תיפול שוב ושוב אתה תמצא דרך להצליח, פעם אחת ללכת עד הסוף ולהפסיק!!!
אוהב אותך אחי.

תגובה: משתף באנונימיות לראשונה לפני 20 דקות #154422

היי חבר,
תראה איזה דיון פורה העלת פה.

ובאמת השאלה האם סינון עוזר, אין עוררין. הוא עוזר.
אבל כשהוא בא לבד, הוא לא תומך.
כמו נהג שיושב ברכב אבל לא יודע להתניע, או לאן לסוע.
הכל כבר מוכן, מחכה לו, 
אבל הוא יושב על הכיסא ומנשאר תקוע.

אותו הדבר, 
הסינון יכול להועיל מאוד, אבל כדאי גם להבין מה עומד מאחורי האדם שמנסה לגלוש באינטרט.
איך הוא פועל? מה מניע אותו? מה אפשר לעשות כדי לעבוד עם הדחף? איך לא להיגרר אחריו?

ואת כל זה אנחנו מציעים פה באתר עם כלים מדהימים, ובניית תכנית אישית לחופש. ניסית משהו מתוך האתר?

אלון לוי,
צוות תוכן GYE

תגובה: משתף באנונימיות לראשונה לפני 5 דקות #154423

• omris0253
  • רצף ניקיון נוכחי: 60 ימים
  • דירוג כסף

מצטרף לנקודה שהכללטובה אמר
גם אצלי הסינון היה מן אתגר שצריך לעבור ואז מגיעים לפרס "המתוק"..
אצלי, ואני יודע שזה לא ככה אצל רוב האנשים, דווקא מה שעבד היה להסיר את הסינון. כלומר אין גדר, ואין מה שמפריד ביני לבין המחבלים, ולכן אני לא איפשר להם אפילו להתקרב, כי אם יתקרבו - זה כבר פיגוע.
ככה הצלחתי להגיע לרצפים הכי ארוכים ולהתקדמות הכי משמעותית שלי.
חוזר ומדגיש שזה כנראה לא לכל אחד

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.43 שניות

Are you sure?

כן