בס"ד
נעים מאד קבוצת תמיכה ..אני אלמוני ואני מודע לבעיה האישית שלי.ואני אוהב אתכם.
סיפורי האישי והמרגש מתחיל מגיל הארבע ..אני בהלם ואתם??.
אז זה מתחיל בתור ילד..חשבתם שזה לא מזיק ??כולה ילד ?מה הוא מבין?
תשאלו את ה"חזון איש " והוא יגיד לכם שזה פוצע את הנשמה.כל יהודי יודע שיצר מתחיל מהעיניים ואי אפשר לומר שכולה ראיתי..
זוכררים את היומולדת שבגן שמשהו צריך להשים לכם זר על הראש..אני בחרתי בשתי בנות שמצאו חן בעיני ..שיהיה..
רק מה שמוזר שהגננת שלי נמשכתי אליה בגיל שכזה..ברמה של פנטוז..ה' ישמור .אני רק ילד וכבר ?
הפעם הראשונה שלא להבחין בחומרת המצב. משם זה נמשך לכיתה א' בו אני נמשך למורתי וכן הלאה.התמימות של הילדות נלקחה ממני והלואי שאז היתי מגלה פיתרון.
חברים אני עד היום ללא מגע פיזי עם בחורה .זה רק אני או שיש עוד כמוני..?
מה שמחזק את המחלהזה הילדות האיומה שלי תחת הורים כושלים שהרסו לי את הביטחון ,צעקות וקללות שלא נתנו לי מנוחה.
היום אני בגיל ה20 ומעלה ואני מגלה שאני לא מצליח להכיר משהי לחתונה בקלות.שמתי לב יום א חד כי אני בוחר למתק את האי נעימות ויציבות ע"י
סיפוק מיני והידיים נשלחות לאיזור המותניים ללא הבחן או תאווה .מתוך הרגל ששזה "התרופה " לכאב והבדידות.
חלק מהגורמים למחלה זה עצבות וחוסר אמונה.כמו כולם אבדתי שליטה על החיים שלי.על עבודת ה' שלי.ואני בייאוש.
לפעמים אני בא בטרוניה כלפי שמיא שהוא קצת אכזר אליי ואני לא אשם..לא ביקשתי ארמון עושר אלא חיים עם מעט סיפוק ושמחה.אישה הגונה לבנות לה בית.
אבל היום אני מבין כי לכל אחד בעולם יש משהו לא מושלם בחיים ואיתו הוא מתמודד וההתמודדות שלי היא חלק ממני.
שאלות לכולם.
1.האם זה רק אני שהתחיל בגיל כזה מוקדם או שיש עוד ..מדבר על גיל 4-5.
2. האם זה לקח לכם את המזל והסיעתא דשמיא שלכם ..מרגישים כאילו שום דבר לא הולך?
3.יש לכם סיפור עצוב מהילדות שהעמיק את החשיפה שלכם ?משהו פגע בכם או מירמר אותכם .הורים ?
4.האם אתם מרגישים את הקליפות והטומאה בגוף כאילו זה משהו לא רק רוחני אלא גשמי?
5.כל עיצה טובה תתקבל בברכה.
6.למה ה' עשה את החיים שלנו חסרי שליטה ?
מודה מקרב לב.
ערכתיקצת