שלום לכולם ...
אני בחור בן 26 חוזר בתשובה,שמאוד רוצה להפסיק עם ההתמכרות לתחושה האיומה של מראות אסורות.
אנסה לסכם בכמה מילים את התהליך הקשה שאני עובר ובמיוחד הייסורים שלאחר המעשים המתועבים, והייסורים בזמן ההפסקות.
מגיל 13 כאשר "חבר" חושף אותי לסרטים החולניים האלו אני לא מפסיק. בגיל 13 הייתי מבצע את המעשה (זרע לבטלה) החולני אני מגדיר אותו מדי יום באותה התקופה זה לא מפריע לי כדתי, מאידך היו ייסורים של חיים כפולים כלומר אני מרגיש שאני מנהל מערכת יחסים עם מחשב. כן, אז כמו שאמרתי פשוט מדי יום או שבוע או חודש לפעמים יותר, הייתי נכנס "לבקר" באתרים המכוערים האלו עם מעשים שראויים לבהמות חסרות רגש. זה פשוט שאב אותי פנימה, לא ממש רציתי להפסיק. בגיל 22 הייתה הפסקה רצינית של שנה והגרשתי שזה משנה בי דברים לטובה ומאז קיים בי צורך פנימי עצום להפסיק עם התאווה לדברים המכוערים והמשוקצים האלה. בגיל 23 אני מתחיל להתעורר על על עצמי, ומתחיל תהליך של חזרה בתשובה תהליך קשה מאוד, מאז היו לא מעט הפסקות רציניות אבל זה לא מספיק. אני רוצה להפסיק לתמיד אני חושב שזה מעכב את החזרה שלי בתשובה ובנוסף גורם לי למעצורים בנקודות שונות כמו זוגיות, חברה, ועוד...
אנשים יקרים,יש דרך לצאת ?