שלום מיואש,
אני הייתי באותו מצב שלך, שבוע של נקיות רק על בסיס הפורום והמיילים ומחשבה אולי אני לא צריך את הכלים הכבדים יותר. חשבתי לצעוד בצעדים - (תקרא את הספרים, אותי הם הלהיבו שאני יכול לחיות טוב יותר) לבד. אני לא באמת מכור בשביל מה אני צריך את הקבוצות, החברים וכו'. אבל בעזרת הרבה דחיפה של החברים הבנתי שאין החלמה בלי הקבוצות. או שאתה חולה או שאתה צריך עיצות, ואני לא בטוח שיש פה איזו עיצה חדשה שלא חשבתי עליה לבד.
גם במקרה שלי אישתי לא ידעה, הבעיה במקרה שלי היא, שיש לי הרבה רגעים של גילוי לב עם אישתי ואז אני מספר לה הכל (כמעט) ובטעות שיתפתי אותה גם בהחלמה... (דווקא בסה"כ המצב בסדר). אבל אפשר להסתיר. בהתחלה אמרתי לה שאני רוצה לצאת קצת להליכות בערב בשביל הספורט (ההליכות במקרה נדחו בכל יום עד 10...) אפשר להתקשר בצהרים (מהעבודה, כולל או בזמן ששומרים על הילדים...) טלפונים לחברים היה לי מאוד קשה, פחדתי שיזהו את המספר ופחדתי מהשיחה עצמה, אז פירקתי את זה לשני חלקים - הודעות סמס, ככה עבר הפחד שיזהו את המספר, והשיחה כבר באה בקלות (לא האמנתי, אבל זה קרה באותו יום...). את הספרים אני מחזיק במחשב במקום די נסתר, מעיני האישה והילדים וקורא בכל יום כמה דקות.
כמו שכתבו פה כמה פעמים, אם תשקיע בהחלמה חצי ממה שהשקעת במחלה תגיע רחוק.
ועוד עיצה טכנית אבל מאוד יעילה, אם עדיין אין לך, תעבור למסלול טלפוני בלתי מוגבל. כשההתלבטות אם להתקשר לחבר או לא הגיעה לפן הכלכלי, תמיד החלטתי לא להתקשר.