מספר פעמים שניסיתי לכתוב מספר מילים ולא ממש הצלחתי, מיד נשאבתי לטינופת שעושה לי כל כך טוב וכל כך רגוע- היצרים והסטיות שלי.
אין לי מושג אפילו היכן להתחיל וכיצד לתאר את מה שעבר ועובר עלי, אולי הנקודה בה אני נמצא היום היא הטובה ביותר- אני מבקש מהבורא שיקח אותי חזרה אליו. בצורה זו, גם הוא וגם אני נרוויח- כיצד ? אני אפסיק לטנף את עולמו והוא יתן לי את עונשי המגיע לי שם אצלו בשמיים.
כעשר שנים שאני מנסה להיות חוזר בתשובה, לפני כחמש עשרה שנה ואולי קצת יותר כשעוד הייתי ״חילוני״ התוודעתי והכרתי את רזי האינטרנט.
מאז שהבנתי שאני זכר ועלי להכיר נשים ולמצוא חברה, הבנתי שמשהו דפוק אצלי, אף פעם לא ממש הצלחתי למצוא חברה נשית עד.... שהכרתי את הצ׳טים. איזה תענוג זה היה בשבילי, כל הנשים, כל הגוונים וכל הצבעים, כל מה שרציתי היה שם !
מאות ואולי אלפי שעות ואף יותר מכך שרפתי מול מסכי המחשב בצ׳טים בתקווה להריח בושם נשי באמת.
בתוך תוכי אפילו פיתחתי שנאה לנשים עקב חוסר הצלחתי ליצור איתן קשרים, עם הזמן נחשפתי לעוד ועוד טינופת ברשת האינטרנט, והכל דרך הצ׳טים, דברים שמעולם לא שמעתי עליהם ולא הכרתי- גילויי עריות, שליטה, קטינות.... מה לא ? חגיגה צבעונית ממש !
הרבה לפני ההתמכרות היה לי ברור כי אני ״עוף מוזר״ באופן וצורת מחשבתי, סבלתי נורא בעולם ועדיין סובל- לא זה המקום להרחיב אולם, זה עורר אותי לבחון את עולם חובשי הכיפות והבנתי שזו הדרך בשבילי !
אבל, דבר אחד קטנטן דורך עלי ורומס אותי בהנאה מרובה- ההתמכרות שלי לצ׳טים, זה לא משנה אם זה צ׳ט בארץ או בחו״ל, במסנג׳ר, פייסבוק, לינקדן או כל דבר אחר, תמיד מצאתי לעצמי את הדרך לחסום את עצמי ולמצוא פרצות ולהמשיך וליפול.
כשהתעוררתי לתשובה ועדיין סבלתי מההתמכרות הייתי מקלל נמרצות את הבורא, כשראיתי שזה לא עוזר, התחלתי לבקש ממנו שיקח אותי.
עברתי בדרך את כל השלבים- יאוש, דכדוך, דכאון, תסכול, חוסר אונים, שמחה לדקות בודדות ונפילה נוספת, יאוש, דכדוך, דכאון.... אני כבר לא מיואש, אני כבר לא מצפה לכלום, רק מחכה להיעלם.
לרגע אחד איני משלה את עצמי, הבורא נתן לי כל טוב והדבר האחרון שמותר לי לעשות זה להתלונן. אישה טובה, בית, ילדים, משרה טובה, ואפילו עורר אותי לתשובה !
מהצד, כשמסתכלים על האשה והילדים, אומרים איזו אשה נפלאה והילדים, ממש מתנת אל ואני תמיד מוסיף בחיוך מאולץ ״רק האבא חרא״ !