מיד אחרי שהגבתי לפני 9 שנים, כיום יומיים אחרי,
הגיב לי מאן דהוא באימייל, שהוא יכול לעזור לי, הוא הציג את עצמו כמי שעבר אותו דרך, ודיבר בשפה שלי, קבענו פגישה פיזית ניהלנו שיחה, היו כמה דברים בהם התמקדנו להתמקד,
היות והייתי מוכן להיעזר, ולעשות הכל כדי להתחיל לשלוט על עצמי
1. להחליף את הסינון ליותר טוב, אז היה סינון של רימון, ועברתי לסינון של אתרוג, כמי שיודע הסינונים של אז היה שווה כקליפת השום, עם כמה התחכמויות יכלו לעבור את ה-כ-ל, אבל אתרוג היה יותר חזק,
2. להתחיל לחזק את הקשר הזוגי עם האישה, (לא קשור לשלום בית, אלא להתמקד בהבנה ולהתחיל לחיות יחד, כמובן רק מבחוץ, כדי שתרגיש את הקירוב, כי כדי להיות אמיתי צריך קודם שלא לשמה), כי פסיכולוגית נכנסים לתובנה של "תכלית מה יהיה איתי? ככה להמשיך כל החיים? זה לא תכלית"! זה בעצם גורם לפסק זמן משגרת החיים המלוכלכים האלו, ולהתחיל לחשוב מה באמת, תפקידי להתמודד כאן,
3.להשקיע את כל מה שאני חפץ לעשות רק באישה, כל המחשבות וכל מה שיעלה על הדעת רק בה
הלכתי ליועץ מהקהילה, ספרתי לו הכל, שמאז גיל 12 היה לנו מחשב פתוח בבית, והייתי צופה הכל, ומודע להכל,
היו לי חיים כבחור ישיבה מצוין מבחוץ, ובתוך תוכי הייתי מלוכלך במח ובמעשים, היועץ הדריך אותי וכמובן גם הסכים שלהשקיע את כל מרצי רק באישה, והוא כמובן גם ניהל שיחה בחכמה עם יועצת לאישה, ואז התחלתי לפרק את כל מחשבותי והפנטזיות בהם הייתי חי ורואה וחושב הכל הכל פרקתי באישה,
זה בעצם גורם שהבן אדם שרואה כל היום פורנו ושטויות והמח שלו רק רוצה לנסות שיטה זו, ולנסות את זאת היא ואת זאת היא, ולחקות ולטעום את זה ואת זה, שזה באמת המטרה של כל המפיקים לסרטים האלו,
כשמגיע השלב האמיתי שהוא כבר פורק את כל החלומות שלו, והוא מרגיש זהו! ניסיתי הכל, הוא רואה כמה זה באמת כלום, אבל הייצר כמובן לא שוקט, אך הוא קצת נרגע, ואם ח"ו הוא פורק באת "התכולה" בדרך איסור אז נשאר טעם חמוץ, כלומר לאונן וכו',
כל זה כמובן הביא אותי להיגמל רק חלקית, והמשכתי לצערי עוד כמה שנים ככה, כש"חלק" ממני עדיין רודף אחרי צפיה בפורנו נסיונות ברחוב נגיעות עליות וירידות וכו',
היות וב"ה הכח שהשקעתי בתפילה היה יוצא דופן, לא הפסקתי מעודי להתפלל על הנושא הזה ולבקש מהשם, למרות שהרגשתי רע בעיניו, עד שיום אחד ראיתי בתיבת האימייל שלי עלון שהתחיל לצאת לאור באותה תקופה, "פשוט עלון צנוע על שמירת עיניים" אבל לא עלון ככל העלונים שמדברים מהצד השלילי: כמה גהינום נקבל על כל העבר שלנו, וכמה תיקונים עלינו לעבור,
אלא ההיפך, העלון נוסך תקווה חדשה לחיים, ולוקח את האדם ומנתח אותו שכל הנסיונות של האדם זה רק לטובתו, כי אין הקב"ה מגיע בטרוניה עם בריותיו, ואם באמת הגיע לידי הנסיון זה אומר שכאן זה הצמיחה שלי, ואם נפלתי אז שבע יפול צדיק וקם!, ובמקום שבעלי התשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד, למה? כי דווקא אני, כן אני! שנפלתי אין ספור פעמים! וכמה שרציתי להחזיק חזק ומעדתי, זה מה שרוצה ה' ממני! הוא פשוט יושב למעלה ואומר לכולם בשמחה ראו בני איך שהוא מתמודד שם למטה עם הייצר הרע, אני עכשיו מנסה אותו לראות כמה הוא רוצה אותי! וראו זה הוא נלחם כמו חייל בקרב, יש לו קרב רציני עם הייצר, והוא לוחם עד כמה שהוא יכול!, נכון בסוף הוא לא החזיק מעמד, אבל 5 דקות הוא כן החזיק מעמד, הוא כן חשב וזכר אותי, אז הוא כן רוצה לעשות רצוני!,
ורק בשביל שאני יודע שהוא כן מסוגל לעמוד בנסיון לכן שלחתי רק לו את הנסיון, ולא לראש הישיבה, כי כל הגדול מחבירו יצרו גדול הימנו, וזה שיש לי ייצר הרע יותר גדול, זה אומר שממני הקב"ה מצפה למשהו יותר גדול, כנראה הוא משקיע בי יותר מהראש ישיבה, יותר מהרב של הקהילה,
בקיצור העלון הזה חולל בי פלאות! פלאות של ממש!,
אמנם לא בשניה ולא בשבוע, אחרי שקבלתי ידיעות אלו, שהנסיונות נועדו לטובתי ולא לרעתי, וזה ידוע להשם שאנחנו יכולים ליפול, ובשביל זה הוא מנסה אותנו, כי זה הנחת רוח שלו, לראות את הקרב שלנו, למרות שלא תמיד הקרבות מנצחות, אבל ההקרבה זה גורם לו נחת רוח מאין כמוהו!
אז כמה פעמים הצלחת להחזיק מעמד לפני הנפילה למשך דקה או שתיים?!, זה ההנאה של ה' ממך!!!! שאתה חושב ממנו, ואתה מנסה!!!
העלון הזה נקרא "מאמר התחזקות" מהוצאת "טהור עיניים" (ראו גליון מצורף, שמדבר על כח ההרגל) מצרף כאן קישור לכל הגליונות שלהםhttps://drive.google.com/drive/folders/1kZvVDwbl5hUfcDXLB9nqSmDmGv1KYtSs?usp=drive_link
היום העלון הזה מופץ בכל הארץ זה יוצא פעם בתקופה, כי זה בעצם מדבר על הנושא של שמירת העינים, אבל הנקודות מתבטאות בכל הנושאים של הנסיונות שלנו, מסביר בכזה מתיקות, בכזה שפה שפשוט מושך לקרוא את זה.
למעשה: האמת ששמירת העין זה הגורם מספר 1 לכל הנפילות שלנו!,
חז"ל אומרים: 1-עין רואה, 2-לב חומד, 3-כלי מעשה גומרים
כשהתחלתי אחרי תקופה ארוכה עם כל מיני קבלות והתמודדויות לשמור על עיני, (כפי שהאתר נקרא ביסודו "שמור עיניך") התאווה פשוט חלשה וחלשה, וכח ההרגל הרע שהיה בי נסוג, ובמקומו נכנס כח הרגל טוב,
מה אני יכול להוסיף, הבית נראה היום אחרת לגמרי, יש ב"ה ילדים שמקבלים חינוך נקי, ושאיפה לגדול ברוחניות.