החסוי כתב on 15 מאי 2016 23:06:
ובנוגע למה שנכתב כאן בתגובות לגבי בני נוער:
אני מאוד מאוד סבלתי מזה כנער. בהתחלה לא ידעתי מה אני עושה, וכשהבנתי כבר היה מאוחר מדי.. ואז גיליתי חומר תורני על חומרת האיסור, עונשים, גודל הפגם וכו', נבהלתי עד עמקי נשמתי ולקחתי את העניין לקיצוניות, מעבר לזה שהמשכתי להשתמש ברמות שימוש שונות (גם אם בלי לאונן) החשבתי כל מקרה לילה כחטא והייתי רץ למקוואות בשעות לא שעות ואומר תיקונים.
זה גרם לי סבל אדיר.
הייתי ילד בן 12 וכבר היו לי פנטזיות על נשים סביבי ומאונן באופן בלתי פוסק, מרגיש מסומם משתיק כל כאב, ואז גיליתי כמה זה חמור ופגם וכו' - הרגשתי הילד הכי רשע והכי משוקץ בכל היקום.
וניסיתי להפסיק.
ואז בגיל 13 גיליתי את הפורנו בצורתו הגסה והמפורשת ביותר.
והמשכתי.
וסחבתי איתי שנים של כאב עצום ושנאה עצמית שהשמידו כל חלקה טובה באישיות שלי
גדלתי לתוך עולם מסומם מתאווה תוך כדי שאני מרגיש שאני הכי משוקץ שאני יכול לתאר. ולא יכולתי לשתף אף אחד מפני הפחד הנורא. וכמובן שאף אחד לא היה שם בשבילי (חוץ מאלוקים שתמיד היה זמין..).
אני חס וחלילה לא מתלונן, אבל כואב לי על צעירים שעלולים ללכת בדרך היסורים הזאת.
תשמע לי יש מזל, היה לי כן תקופות שהייתי רץ למקוה וכיוצא בזה, אבל מתוך רצון שאני לא משלים עם המצב, אבל אני לא נכנע, אני לא מפחד, ה' איתי לפני החטא ואחרי החטא, ה' אוהב אותי גם שבגדתי, כן המידה של הקב"ה היא לא כמידת בשר ודם, אבל באמת שישנה השפעה אצלי לטווח הארוך, עובדים על זה, ולדעתי צריל לדעת איך להסביר את הנושא...