שלום לסוד הכניעה, ולכולם
שעת לילה מאוחרת, ואני רוצה לכתוב
למרות שבעצם שיתפתי רק כדי לפרוק ולא באמת התכוונתי להיכנס להתכתבות,
אבל אחרי התייחסות כל ארוכה, מעניינת(אולי אני בריצוי פה?!) ובאמת תודה לך ותודה לאלוקים,
אני יעזוב קצת מהשליטה (לא לכתוב כמו שתיכננתי),ויכתוב,
(מתלבט - האם זה ריצוי, או ויתור על שליטה)
אז הגעתי הביתה ברגע זה, אחרי השתתפות בקבוצה,
אני אסיר תודה ברגע זה על יום שעבר בחסד , והרבה יותר טוב ממה שהיה יכול להיות,
אסיר תודה על תמיכה נפלאה שקיבלתי מספונסר אוהב, באופן אישי, ולאחר מכן מכל החברים,
ולא פחות אני אסיר תודה על ההתייחסות והתגובות בפורום, זה בהחלט נתן לי כח להמשיך את היום ולעשות את מה שמוטל עליי, וקצת קצת להשתחרר,
אני אמנם רוצה להגיד שעבר עליי יום נקי, אבל לא רוצה להדגיש את זה כי מבחינה טכנית אני נקי, אבל בסופו של דבר לא הייתי רגוע, וכן תוך כדי היום חיפשתי מקום לברוח, גם עם זה לא תאווה אבל זה עדיין בריחה,
בענין מה שכתבת בהרחבה , יש דברים במה שאתה אומר, אכן יש דברים שלא נעשו לפי הספר,
והצעדים (כנראה) לא נעשו בצורה מושלמת, ולכן התוצאות שאחרי שנה מרגיש לי כמעט יותר גרוע ממה שבאתי במובנים מסויימים ובתקופות מסויימות, אבל אני מתחבר לכל מילה ומנסה לקחת את זה למקום להרחיב עליו עם הספונסר, ולראות מה עושים עבור זה, ואיך ממשיכים ליישם את זה בחיי,
ושוב תודה על ההרחבה, כמה תודה שאני יכתוב לא באמת יעביר את התחושת תודה שאני רוצה לומר,
אבל אני יעשה את שלי ומה שיצטרך לעבור יעבור,
בכל אופן אני הולך לישון יותר רגוע,
מצד שני חושש מול מחר, איך יהיה?
קצת קשה לי לפרט, והחיים שלי זה סיפור ארוך מאוד
(צריך לחבר את כל הסיפורים של כולם בפורום וזה.... אולי ההקדמה של הסיפור חיים שלי),
האמת שאני תמיד מגזים זה הצורה שלי להתבטאות,
אבל בגדול כרגע קשה לי לספר פרטים,
אבל אני יכתוב בכמה מילים, את הנושא העומד על הפרק, גם עם לא באמת תבינו, אני כרגע עסוק בעשייה ואלוקים ימשיך את שלו,
אני עובד בתור שכיר , מתפרנס בכבוד מזה כמה שנים,
הסיפור ארוך אבל בלי להיכנס לפרטים, אחרי הרבה התייעצות, ב 3 חודשים האחרונים, התחלתי לשלב עם העבודה הנוכחית עבודה בתור עצמאי בתחום אחר שעסקת בו לפני כמה שנים בתור שכיר
ובזמנו היו תוצאות טובות (בעיקר למנכ"ל) וגם לי, וכרגע אני מנסה להיכנס לתחום כשאני הביג בוס, ולאט לאט שזה יתפתח, לעזוב לגמרי את העבודה בתור שכיר ,וזה מה שהייתי עושה בימים רביעי-חמישי- ושישי,
בעצם חצי שבוע כשכיר וחצי שבוע עצמאי
ושוב בלי להיכנס לפרטים אחרי 3 חודשים, שחלק גדול מהתעסוקה שלי בתור עצמאי לא באה ממקום של איזון, אלא מקום עקום ולא בריא בכלל, ואחרי הרבה שימוש וסערת רגשות מהרעיון של להיות עצמאי וכל הנספח סביבו, החלטתי לעשות סטופ קטן,
להתאפס, ובמילים אחרות - חשב מסלול מחדש, ולכן כרגע נראה שאני חוזר לעבודה הרגילה מחר,
ובעצם זה שינוי שגרה עבורי, אחרי שהתרגלתי למשהו אחר, צריך כח לעשות עשייה פשוטה ולותר על הכל ,(רצון להצליח בתור עצמאי, רצון לפעול נכון בריא ומאוזן, ועוד ועוד),
וזה עוד יותר קשה לי שאני כותב ולא ממש יכול להרחיב ולהסביר את האי איזון, ואת הכאבים שעומדים מאחורי כל החלטה בענייני עבודה, אבל מה שברור - זה משבש אותי, מסובב לי את הבטן אני מרגיש כמו ברכבת הרים מטורפת, ופוחד לגמרי לאבד שליטה מחר ולברוח למחשב אחר בעבודה(אצלי יש רימון)
למרות הסיכון בדבר , מה שקרה בעבר , רק בגלל שאני לא מצליח לוותר על הדבר הזה שנקרא עתיד פיננסי, כסף, וכל ההר שעומד מאחוריו, וזה לא הר סיני, אבל לא כאן המקום להרחיב בזה,
ולסיום אני יגיד:
אני ממש לא מכיל שהייתי צריך לכתוב כל כך ארוך רק כדי לכתוב ממה אני נסער עכשיו,
ומול מה אני חושש, האמת שזה אני, ואני לא יודע לכתוב בקיצור,
מקווה שלא עייפתי אף אחד, ואולי אני ילמד את זה בעתיד, אני רק יודע שאני עושה מה שנכון לי לעכשיו,
גם עם לא פירטתי והבינו לגמרי,
תודה על ההקשבה,
לילה טוב