שלום לכולם,
מצד אחד אני שמח להיות פה כי זה אומר שאני מודע לבעיה שלי, אבל מצד שני אני פה כי לא היתה לי שליטה על הדברים האלה.
אבל אני בטוח, שהשמחה גוברת. כי כמו ששמעתי אתמול לראשונה בקבוצה בטלפון, שזה עוזר לכל החיים, ככה שבעזרת ה' ובעזרתכם, אתחיל בדרך חדשה בחיים שלי.
כמו שנרשמתי, זו המטרה שלי - 'לצאת מזה' לדרך חדשה בעזרת ה'.
אני בתחילת שנות ה 30 לחיי, נשוי + 5 ילדים מקסימים ומתוקים ב"ה, שאני בטוח שמגיע להם אבא יותר טוב ממני.
את ההתמכרות שלי התחלתי מגיל די צעיר. היה לנו טלויזיה בבית וראינו די חופשי. אמנם לא לגמרי, אבל הייתי חשוף לנשיקות וללבוש מינימלי כבר מגיל מאוד צעיר, ולצערי זה נמשך ונמשך שככל שהחיים עברו, הייתי צריך לספק את עצמי עם 'חומרים' יותר רציניים... יותר עירום וכו', (היתה לי תקופה שהייתי מתקשר לכל המספרים האלה לשמוע סיפורים וזוועות אחרות) וככה זה נמשך, עם המון שעות צפייה בסרטים 'נקיים' שכל הזמן אני מחכה לאיזה שהוא קטע טוב של עירום כזה או אחר. בישיבה התיכונית דאגו לחשוף אותי לערוצים שונים בכבלים שגם שם מצאתי את עצמי צופה בשעות הקטנות אצל סבא וסבתא שלי.
לאחר מכן, כשההתמצאות שלי באינטרנט גדלה, נחשפתי גם לחומרים פורנוגרפים מלאים שכוללים הכל.
וכמובן, היו לי תקופות טובות יותר וטובות פחות כשכל הזמן אני מבטיח לעצמי שזהו!!! יותר אני לא נכנס לכל זה... ושוב מוצא את עצמי מול המסך ה 'כחול'...
נכון, מעולם לא נגעתי באישה אחרת מלבד אשתי, מעולם לא אוננתי (זה לא אומר שהייתי קם יבש בלילה... אבל זה בתור גרמא, ולא מעשה בידיים) ואולי זה היה לי סוג של נחמה שאני לא במצב כ"כ גרוע... אבל ברור לי שטעיתי....
כל הליכה בחוץ העיניים שלי מסתובבות לכל מקום ומחפשות מראה כזה או אחר, גם בחוג המשפחה תמיד אחפש את ההתכופפות של מישהי שתחשוף חלק מהגוף... ואני נגעל מעצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הגעתי למצב שללא עזרה מקצועית, לא אט\וכל להמשיך בחיים הרגילים שלי, עד כדי גירושים, דבר שיהרוס אותי לגמרי.
ב"ה, מעולם לא התייאשתי לגמרי ותמיד ידעתי שאצא מזה. ועכשיו הגעתי לנקודה שזהו!! כאן ועכשיו אני חייב להחזיר לעצמי את החיים שלי.
אשמח לשמוע תגובותיכם.
יום טוב