נ.ב. אני רוצה להביע תודה מיוחדת ל"סוד הכניעה" ול"אסירותודה". שאבתי מכם המון המון כוחות. הדרך שעשיתם בחייכם הפרטיים נושאת פירות ופירי פירות שאתם אפילו לא מודעים להם. אני מכיר היטב באופן אישי את העניין הזה שדווקא מי שהבעיה שלו היא החמורה ביותר הוא זה שעובד הכי קשה וההשפעה שלו על אחרים היא הגדולה ביותר, גם מפני שהניסיון האישי שלו הוא המורכב ביותר והעמוק ביותר, וגם מפני העובדה הפשוטה שהוא שמסתכלים עליו ואומרים: אם הוא הצליח - ברור שגם אני אצליח. אינני יכול לשתף אתכם יותר מדי בפרטים (אולי בהמשך), אבל אני מכיר זאת באופן אישי מבעיה רפואית אחרת, שהטיפול היחידי שמצליח להתמודד איתה הוא טיפול של תהליך ארוך עם המון השקעה ועבודה עצמית, ורמת ההצלחה בטיפול היא תוצאה ישירה של כמות ההשקעה האישית של המטופל. אני מוצא הרבה קווים מקבילים בין הטיפול הזה לבין התוכנית כאן באתר. בכל אופן, בבעיה הרפואית הנ"ל אני נחשב תופעה יחודית מאד מבחינת רמת הקושי של הבעיה, ובחסד ה' הגעתי לתוצאות טובות ועזרתי להרבה אחרים מנסיוני האישי ומעצם העובדה שהסתכלו עלי ושאבו כוחות.
תמיד קישרתי בין הבעיה הרפואית הנ"ל לבין ההתמכרות שלי, אבל כעת אני מבין הרבה יותר את הקשר האדוק. מקווה שלא חפרתי יותר מדי.
בתפילה שרק להיום ההחלמה תמשיך להיות כל כך נעימה! (שלא תבינו אותי לא נכון: אני מתמודד וקשה לי, אבל ב"ה עברתי דברים בחיים שלי, וכאן בתוכנית הרי הקב"ה עושה בשבילי את העבודה, אז מה יותר משמח ונעים מזה? אני מרגיש שבכל השנים שסבלתי ניסיתי לעבוד על עצמי בכיוון שהוא פשוט מוטעה ולא מתאים לבעיה, ובאתר שמור עיניך קיבלתי את הדרך הנכונה בעז"ה).
שוב תודה מכל הלב!