שבוע טוב לזלמן, יסודו, דובי, משוש וגם לכל השאר שראו ולא הגיבו או אותם אלו שעוד יראו בעתיד.
אספר על עצמי בקצרה, נולדתי כבן אמצעי במשפחה מבוססת מרובת ילדים לאבא ואמא נחשבים, מיום עומדי על דעתי הרגשתי שונה, אחר, כאילו אני נמצא מצד אחד, ומעבר למתרס כל שאר העולם, הייתי ילד ביישן חברותי, וסקרן, שחייב לבדוק הכל, לדוגמא כשקיבלתי מכונית צעצוע, בתוך רגעים פירקתי אותה, פתחתי את כל תכולתה והרכבתי מחדש, (לפעמים זה לא הצליח ובכעס העפתי אותה אחר כבוד לפח) אבל כל זה היה חיצוני, מבפנים חשתי חוסר שקט, שאין לי מרגוע, אני לא מרוצה אף פעם, הורי נתנו לי מה שיכלו, אך את החום הערכה והאהבה שאני הייתי זקוק לצערי לא, כשהותקפתי מינית לא היה לי למי לפנות, אז קברתי את זה מספיק בפנים עד שהיה לי האומץ לסרב, כנראה 'שהדיסק' שלי נצרב דפוק, כי מאז ניסיתי לקחת בחזרה את מה שלקחו ממני, המין נהפך לדבר הכי הכי בשבילי, כל מחשבותי הופנו לשם, ומרגע שהגעתי לסיפוק בפעם הראשונה לא עצרתי, לא יכולתי לעצור, התחלתי באוננות 'פשוטה' וכל הזמן יצרתי גבולות ואז חציתי אותם, בגיל צעיר מאוד כבר הלכתי עד הסוף... ולכן החלטתי שחתונה תפתור לי את כל הבעיות, שטויות, זמן לא ארוך לאחר החתונה, עוד לפני שנהפכתי לאב כבר הייתי ברחוב שוב, משחר לטרף, והפעם היו לי יותר אפשרויות, לא אלאה אתכם בפרטים ואשתדל שלא לתת רעיונות למי שעדיין לא חווה את הקרקעית שלו, אך כל מה שאני יכול לשתף זה את הנסיון שלי, ומנסיוני אני אומר שאין דבר כזה תחתית, אין משהו שאתה יכול לומר לאחריו זהו זה, כי מהות המחלה הזו (הפסקתי להתפלל בסלח לנו, אני מתפלל על עצמי ברפאנו...) זה העוד, תמיד יהיה משהו שעוד לא עשיתי, לימדו אותי שלהגיע לתחתית זה אומר להפסיק לחפור... (היום אני יודע שלא היה לי סיכוי, אני כמו בן אדם שיש לו כאבי בטן, שלשול, ובכוחותיו האחרונים הוא מגיע לבית שימוש ואז מגלה לחרדתו שאין שם נייר טואלט... 'ברח' לי פעם אחר פעם) פניתי לרבנים לאנשי מקצוע ושום דבר לא הועיל, היו שהקשיבו וניסו לכוון היו שנזפו בי והבטיחו לי גיהנום, סהדי במרומים שרציתי מאוד שלא לרצות, אך ללא הצלחה, הייתי חייב לעשות את מה שכל כך לא רציתי, היום אני יודע שיש לי 'אלרגיה', שיש מצבים בהם אני לא יכול שלא לפעול והתפקיד שלי בעולמי הוא לזוז לפני 'שזה' מתחיל, היום אני יודע שנקודת הבחירה שלי נמצאת במקום שונה משאר האנשים, יש לי 'רצועות ביטחון' כל מיני כלים שאני משתמש בהם כדי שלא להגיע לאותו אזור מסוכן, וגם כלים שכשאני מגיע לאזור המסוכן איך לברוח מהר לפני שאני מת, זהו עד כאן לעת עתה, נפגש בפעם הבאה.