אוהב השם כתב on 06 אוק' 2017 13:21:
שלום לך יוסי 91 היקר.
אענה ואבהיר פה כמה נקודות ברשותך.
לגבי השאלה שנשאלה בתחילת השרשור, אעיד על עצמי. כשהגעתי לכאן הייתה לי מטרה מאוד פשוטה, להגיע למצב שאני מחזיר את השפיות לחיי. מבחינתי זה היה להגיע למצב נורמלי, שבו מאוננים רק פעם אחת ביום לכל היותר שעה. (ככה חשבתי באותה התקופה, שזה הנורמלי..).
אם מישהו היה אומר לי באותו זמן שאני אהיה נקי לחלוטין מפורנו ומאוננות 3 ימים הייתי צוחק בזלזול.
פתאום הצלחתי להגיע למצב כזה, הייתי בהלם, הייתי בטוח שה' נקם בי, שהוא הרס לי את היכולת להתרבות ולהביא ילדים לעולם.
לאט לאט אחרי שדיברתי עם חברים ותיקים הבנתי שיש דבר כזה שאפשר להיות נקיים מתאווה, אפשר לא לחיות שם, ולא למות!.
יש לי אישית חברים רווקים שהיו פעם משתמשים מאוד כבדים! והיום הם נקיים למעלה מ300 יום! ויש כאלה שגם נקיים שנים.
זה בהחלט נורמלי ותקין, צריך לזכור שהיום בעידן המדיה, יש הרבה תעמולה פורנוגרפית ובכלל גישה של החפצת נשים. כשחיים במציאות כזאת, לא ניתן באמת להיות נקיים. אבל יש דרך אחרת, דרך נקיה מתאווה.
אני עדיין לומד בצעדים ראשונים כיצד ללכת בה.
אשמח לסייע לך באופן אישי אם תצטרך איזשהו עצה או משהו, פשוט שלח לי הודעה בפרטי ואמח לעזור במה שאוכל.
לגבי הקטע עם הנישואים, כפי שאולי התברר מדברי לעיל, אני אינני נשוי. אבל אשתדל להסביר לך על מה נסוב הויכוח, כשאתה משתמש (מאונן או מקיים יחסי מין) אתה בעצם נותן מקום לתאווה שכל כך ברחת ממנה.
בניגוד למצב שכרווק אתה יכול להמנע לגמרי משימוש, (אני אגב לא יודע מה יותר קשה), אבל זה ויכוח שלא ממש משנה להחלמה שלך. תתמקד במה שטוב לך ולא במה שקשה לאחרים.
בכל אופן-
צריך לדעת היטב היטב כיצד לעשות הבדל בין אהבה לתאווה, לי אישית מעולם לא היה הבדל לפני שהגעתי לתוכנית. כשאתה מקיים יחסים עם אשתך, אתה יכול לעשות את אותו אקט בדיוק, ופעם אחת לפעול על תאווה ופעם אחרת על אהבה. אני מעדיף שלא להרחיב כרגע פה בפורום יותר בנושא.
אם תרצה או שתפנה אלי בפרטי, או שתשאל חברים ותיקים, אני בטוח שהם ישמחו לסייע לך במה שתוכל.
אוהבים אותך, שיהיה לך בהצלחה בהמשך המסע שלך!
אוהב ה'
וואו. האמירה שלך שאחרי 3 ימים הרגשת ריק.. זה כ"כ נכון. זה אחד הדברים שממש מקשים על ההחלמה הזו.
התחלתי להיכנס למסלול כאן (לא לצעדים אלא להתחיל ללמוד על זה וכו') והצלחתי לשמור 4 ימים בפעם הראשונה (מאז כל הרצפים שלי הם גג יום אחד לצערי) ואחרי הימים ההם הייתה לי תחושה של ריקנות כזו..
(פריקה בעיקר.. סליחה)