קודם כל ברוך הבא חבר יקר!! ותודה רבה על השיתוף הכנה.
גם אני הייתי במצבך. בדיוק במצבך אחד לאחד.
גם אני הייתי משתמש 3 - 4 ולפעמים 5 פעמים ביום.
ואז אחרי כמה ימים גדושים כאלה של שימושים הייתי מצליח להחזיק תקופה מסויימת של כמה ימים בודדים עד שהייתי משתגע כבר ושוב נכנס לבולמוס של שימושים....
לא עזר לי שום דבר.. הגעתי לSA התחלתי ללכת לקבוצות לקחתי ספונסר ונצמדתי לפעולות שהוא הנחה אותי לעשות שעבדו עבורו ובינתיים בחסדי השם בנס גמור הצלחתי לא ליפול במשך 333 ימים למרות שהיו מעידות קשות בדרך ואף צפייה בפורנו וכו' אבל אסירות תודה שאלוקים שמר עליי ולא נפלתי בשז"ל.
סינונים הם חשובים והם הכרחיים אבל עבורי לצערי הם לא הספיקו...
יש לי סמארטפון כשר של נתיב שחסום לחלוטין לכל תוכן שאפילו מתקרב ללהיות מיני...
היה לי מסלול של חוזב"שים כך שאיפשרו לי וואצפ, ודרך שם הגעתי לתמונות פרופיל פרוצות ובהמשך לפורנו ממש... עד שגם העפתי את הוואצפ...
פייסבוק \ אינסטגרם \ יוטיוב אין מה לדבר בכלל זה מבחינתי אתרי פורנו וכמובן שהם סגורים בלא אפשרות לפתוחם בנתיב.
במחשב בבית יש לי נטספארק והסיסמא אצל אישתי - עובד מצויין נגמרה האובססיה שם.
במחשב של העבודה התקנתי פלאקי שזה הפיתרון הכי טוב שמצאתי למצבי (לא יכול לשים אינטרנט מסונן כי זה האינטרנט של החברה) ונטספארק לא קיים למחשבי macintosh
גם הפלאקי עובד מצויין עבורי עד כה התחלתי בזמן המתנה של שעה, שעלה לשעתיים, ל4, ל6, ל8 שעות ובסוף ל24 שעות.
כל פעם שפתחתי את הפלאקי וחיכיתי את זמן ההמתנה וצפיתי בפורנו ברגע ההתעשתות הבא הגדלתי את זמן ההמתנה.
בינתיים 24 שעות עושות את העבודה עבורי.
ולמרות כלללללל זאת.....
כמו שאני משתף כאן היטב במשך ה300 ימים האחרונים, ברגעים של קריז ומשבר אני מוצא את הדרך להגיע לתאווה גם בלעדי הפלאפון ומחוץ למחשב שלי...
פעם אחת אפילו קניתי פלאפון פרוץ יד2 עם סים טוקמן כדי להגיע לתאווה...
התכנית, הקבוצות, החברים, השיחות, הפורום, הכתיבה היומית, הקבוצה הטלפונית כל בוקר, השירות, הנתינה ומעל הכל אלוקים הם ביחד מהווים את מכלול הדברים שעזר לי ברגעי האמת ברגעי המשבר בגלים המטורפים ביותר ובקריזים הקשים ביותר שזה היה או לאונן או לדפוק את הראש בקיר עד אובדן הכרה פשוט להמשיך ללכת.. להמשיך לצעוד. לנשום. להתפלל. לשתף. לא להשתמש. לא ליפול.
בלעדי כל אחד מהדברים האלה לא היה לי סיכוי.
עדיין לעיתים אני מרגיש שאין לי סיכוי.. שאני עוד רגע נופל ומתרסק... אבל גם אם כן... זה עבד והשאיר אותי נקי 333 ימים שזה 304 ימים יותר ממה שאני אי פעם הצלחתי "לבד".
גם אם אפול מחר.. אני יודע שזה עבד. שזה עובד. יש שם פיתרון יש שם תרופה למחלה שלי ואני פשוט צריך לבוא ולהשתתף ולקחת אותה.
as simple as that.
מזמין אותך באהבה לברר על קבוצת SA הקרובה לאיזור מגורייך, ליצור קשר עם מלווה חברים חדשים ולהצטרף למסע הזה אל עבר ההחלמה.
לא יכול להבטיח שזה יהיה קל וכיפי... אבל כן יכול להבטיח לך שאם תיקח ספונסר תבוא לקבוצות ותיצמד לכל מה שהספונסר שלך אומר לך - זה יעבוד לך ואתה תישאר נקי.
המון בהצלחה בדרך יקירי!! תרגיש חופשי לשאול שאלות בפרטי להתקשר ליצור קשר מה שבא לך אני לרשותך.
אוהבים!!