ברוך הבא אחינו היקר
שאלת את השאלה הכי חשובה שסביבה כל האתר הקדוש הזה סובב.
לי עזר מאד בתחילת הדרך כשהבנתי מהחברים הותיקים איך שהתאווה הייתה בשבילי מקום מפלט שמצאתי כדי לפתור לעצמי הרבה בעיות כאבים וקשיים שסחבתי מהעבר שלי ושחוויתי ובהווה.
ממילא החלמה אמיתית מגיעה מטיפול והבנה של המקומות הכאובים בנשמתי.
לצערי לא מצאתי תרופת קסם איך להפסיק ליפול עם התאווה, ואולי בעצם לשמחתי לא מצאתי תרופת קסם כי הדרך הארוכה בהחלמה גילתה לי הרבה מאד דברים על עצמי, על דברים שעברתי בהווה ובעבר, למדתי יותר על תכונות אופי חיוביות שיש בי ועל כמה שליליות שאני מנסה לפעמים קצת לתקן, ולא הייתי מצליח לגלות ולהבין את כל זה ללא תהליך ההחלמה הארוך שכולנו פה מנסים כל יום להתקדם בו, עוד קצת, 'רק להיום' (כלומר משתדלים לא להסתכל קדימה על כל מה שעוד נשאר לנו לתקן, אלא מתמקדים ביום הנוכחי ובהתקדמות המזערית שבכוחנו לבצע היום, ומשאירים את השאר לאבא שלנו ששכחנו עד כמה הוא אוהב אותנו ומחכה שנחדש את הקשר איתו).
בקבוצות של המחלימים אומרים שחבר חדש בקבוצה הוא החבר הכי חשוב, אז אני מרשה לעצמי גם בקבוצה הוירטואלית פה לברך אותך כחבר הוירטואלי הכי חשוב בפורום היום.
כל הכבוד לך על הצעד הראשון שעשית!
מאחל ומתפלל בשבילך שכמו שאני קיבלתי גם אתה תקבל פה את החיבוק והעזרה הוירטואליים שהחברים היקרים והמיוחדים מאד פה יודעים לתת.
ושה' ימשיך תמיד להיות בעזרך בתהליך ההחלמה
בהצלחה רבה אח יקר
אוהבים אותך