נארוטו כתב on 08 פבר' 2021 14:16:
היום נרשמתי לאתר אחרי שנפלתי אתמול והחלטתי שזו פעם אחרונה. בתור חוזר בתשובה שחי חיי הוללות "וכיף" השינוי פאזה שהייתי צריך לעשות ברגע שחזרתי בתשובה דבר שקרה ברגע אחד בעקבות פטירתו של אבי והניסיון שלי לדבוק בדרכו ועל כן אני מודה לו שנתן לי לראות את האמת אך מנגד ניצב מולי קושי לעמוד רק בפני דבר אחד תאוות נשים החזקתי את עצמי הרבה מאוד זמן במהלך שנת האבל כי לא רציתי לבייש את אבי אך כעת שהיא נגמרה אני אמנם לא שוכב עם נשים אך הפורנו הוא הבריחה כי שם יש את כל הפנטזיות המטורפות. הקושי שלי הוא אפילו לא אוננות הוא רק הצפייה עצמה אני כל כך מקווה להתמיד ולרצות את השם כי הוא היחיד שיודע את הסוד הזה ועכשיו גם כל מי שיקרא את זה.
מי שיכול לתת עצות להשתלטות על אותם רגעי משבר אני אשמח מאוד
ברוך הבא חבר יקר ...
מאוד מזדהה איתך, גם אני כמוך חוזר בתשובה עם עבר מאוד עשיר בשימושים חיים ופורנו....
גם אצלי אני שם לב שהרצון האמיתי שלי הוא הצפייה.. האוננות והשז"ל זה תופעת לוואי בסופו של דבר, ההנאה והמשיכה שלי היא לצפייה..
זה דרך ארוכה מאוד ואני כרגע היום דווקא במצב מאוד לא טוב מהבחינה הזאת כך שפחות יכול לייעץ.. אבל תישאר כאן, תרחרח, תסתובב, תקרא, תשתף... תמצא כבר את הדרך שלך אני מאמין לפי מה שעבד עבור אחרים
זמין לך גם בפרטי אם תרצה
אוהבים