jhho1 כתב on 31 ינו' 2021 22:21:
mitmoded כתב on 28 ינו' 2021 05:06:
שלום ג'ון
אין תשובה חד משמעית לשאלה הזאת, בספר הלבן יש אזהרה לא לספר לאף אחד מבני המשפחה לפני התייעצות עם הספונסר שלך וחברים ותיקים בהחלמה,
אני סיפרתי לאישתי רק אחרי שנה וחצי מהנישואים והיא קיבלה את זה קשה מאוד, אבל אסירות תודה שאנחנו לאט לאט מוצאים את הדרך שטובה לנו, שמעתי כאן בפורום ובעוד כמה מקומות שאין הרבה מכורים ששיתפו את האישה בכנות אל המחלה שלהם והתגרשו אבל כן יש המון מכורים שלא שיתפו א האישה והמשיכו להשתמש ובסוף זה התפוצץ להם בפרצוף
שלום לך,
אני באמת לא מצליח להבין, איך אפשר לחיות עם מישהי במשך שנה וחצי ולא לספר? אני לא שואל מתוך ביקורת, אני לא שואל מתוך האשמה, אני שואל מתוך חשש.
אני עובד על הנושא הזה, אני כעת גם משתתף בסדנא בנושא, ואני מפחד שלא אצליח להיפטר מזה במאה אחוז לפני שאתחתן. ולכן מאוד מלחיץ אותי נורא. לא אפשרי בעיניי להתחתן. אני לא יודע אם אוכל להספיק להוציא את הרעל הזה בצורה מלאה ממני לפני שאמצא מישהי ואתחתן.
השאלה שלי, האם זה חוסם חתונה? אם אני לא אבוא מאה אחוז זה משהו שיהיה אפשרי לעבוד איתו? או שמא עליי לחכות עד שאצליח להתגבר על זה עד תום ואז לצאת לדייטים?
אני שואל מתוך בלבול עצום וחוסר שיח על הנושא הזה בכלל!!
תודה איש יקר
בכנות אענה לך
לפני החתונה הייתי נקי 21 יום שזה התקופה הכי ארוכה שלי עד אז, והאמנתי שזהו סיימתי עם העסק הזה, ואז זה חזר בבום אחד גדול, ולא ידעתי מה לעשות עם החים שלי ופשוט הדחקתי את זה עמוק עמוק, אם היית שואל אותי באותה תקופה אם אני מאונן הייתי אומר לך שלא, לא כי אני שקרן אלא כי באמת הייתי שבוי בשקרים של עצמי, לא ידעתי שאני מאונן לא ידעתי שאני צופה בפורנו ועושה דברים מטורפים בשביל זה,
לפני חודש כתבתי צעד 1 והייתי בשוק, כל החיים שלי ובעיקר אחרי החתונה הייתי מאונן ופשוט לא ידעתי - זה מטורף, סיממתי את עצמי התאווה ובשקרים
בקשר ל"האם אני יתחתן וכו"
רוב חברי sa נשואים, לא יודע אם זה מקל עליך אבל זה המציאות
בנוסף כשאתה מגיע לפני החתונה בגישה של החלמה וריפוי, בגישה בוגרת ולא בגישה של מסכנות אני מאמין שאלוקים ינחה אותך ויביא לך את האישה שמתאימה לך
למשתוקק
כידוע שנחלקות דעותינו לא מסכים שצריך להסתיר מהאישה גם לפני החתונה וגם לאחריה,
אין מה לעשות אני חולה ואישתי צריכה לדעת מי אני, להסתיר ממנה זה מבחינתי פגיעה עמוקה באמון ובכנות של בני הזוג
אבל בוודאי שלא מספרים את זה ככה כמו שזה, מומלץ להתייעץ עם ספונסר/מטפל זוגי וכו' לפני השיתוף מה משתפים איך משתפים, וגם להיות תקופה בנקיות אבל להסתיר לגמרי מבחינתי זה מתאים