מחשבות טובות כתב on 21 נוב' 2022 07:45:
"אין לך בעיה עם אינטימיות איתי. יש לך בעיה עם אינטימיות."
ואז, נפלה התובנה. אחרי שנים של צפיה בפורנו, של אוננות שלא נגמרת, של בריחה מהחיים המלאים לתוך הנאה ריקה, אני לא מסוגל להיות באינטימיות. התובנה הזאת הסעירה אותי בצורה ששום דבר אחר לא הסעיר אותי. פתאום הבנתי למה וממה אני בורח. אני בורח מחברים, ממשפחה, מתחושת האינטימיות של הביחד ולא משנה עם מי. פתאום אני מבין שכשאני נפגש עם חברים טובים אני רק מחכה שהמפגש יסתיים (ולא כדי לצפות בפורנו. סתם להיות לבד). שבשבת אני מעדיף לקרוא עלונים ולפצח גרעינים עם עצמי מאשר להנות עם אישתי והילדים. שבעבודה אני מעדיף לאכול צהריים לבד ואני מתבאס כשיושבים לידי. פתאום הבנתי מה הנזק שנגרם לי מצפייה של שעות על גבי שעות בסרטונים מבויימים שכשההנאה מהם נגמרת מגיעה תחושת קבס, גועל ותסכול. אני לא מסוגל להיות באינטימיות. וככל שהתובנה הזאת מחלחלת לראש, ככה הייאוש ממלא את הלב. האם מתישהו אני אהיה מסוגל לאהוב? להיות באינטימיות? להנות מהביחד עם מישהו בעולם? הפחד מהבדידות שכנראה הגעתי אליה בעמל רב עוד יותר משתק ומפחיד.
קודם כל, ברוך הבא לפורום.
כל הכבוד על האומץ והנכונות לשתף ולשאול.
מזדהה מאד מאד עם מה שכתבת. הייתי שם.
אמנם הייתי מאד חברותי בישיבה בה למדתי, והיו לי הרבה חברים, וגם בחדר אוכל בישיבה היה לי מקום מאד מרכזי בהרכב של השלחן והחברים שסעדו איתי, קרו לשלחן שבו ישבתי "השלחן של ----", דאגתי שלכולם יהיה אוכל ונחמד וכו' וכו', אבל אני לא הייתי נוכח שם.
ובדרך כלל בארוחת צהריים הייתי בורח לחדרי בפנימיה ולא הייתי אוכל עם החברים שלי שאהבתי אותם והם אהבו אותי, הייתי חייב לברוח מהם.
זה היה ממש אבסורד מבחינתי, שמצד אחד אני חלק משמועתי בחיים של החברים שלהם, ובארוחות ערב היינו יושבים זה ליד זה בשמחה ובהנאה, ואילו בזמנים אחרים פשוט ברחתי כל עוד נשמתי בי.
אבל אסירות תודה ענקית שהיום אני לא שם בכלל, ותוכל לקרוא קצת את ההודעות האחרונות שכתבתי כאן בפורום, על שהתחלתי כולל חדש בתחילת זמן חורף, ואני מרגיש חלק מהכולל ומההווי שיש שם, למרות שהכל חדש לי, האברכים, הראש כולל, המקום והסגנון, ובכל זאת אני יכול להרגיש חלק מהם.
לפני כמה ימים חשבתי והרהרתי לעצמי בענין הזה, שאני מרגיש שייך לאברכים בכולל החדש, הרבה יותר מכל החברים שלמדו איתי ונפרדה דרכינו קודם שהגעתי לקבוצות הצעדים של "שמור עיניך" ו"SA".
אם תשמע ותכיר את הסיפור של החיים, תקבל הרבה תקווה, ואני מאחל לך שתזכה גם אתה לקבל מאלוקים את המתנות הנפלאות שקיבלתי.
בהצלחה רבה
ממליץ לך להיות כאן, לכתוב, לשתף ולקרוא את החומר הרב שיש כאן בפורום
תוכל גם להיעזר בי בפרטי