ברוך הבא לפורום.
תודה על הכנות שלך בסיפור חיים המתומצת שלך שכתבת כאן.
כשהגעתי לכאן לא היה נראה לי שאני מכור, והסיפור חיים שלי כביכול הרבה יותר קל משלך. בהמשך ידעתי שאני מכור, אבל לא הבנתי מה זה מכור, ואחרי שנתיים וחצי אלוקים העיף אותי לקבוצות 12 הצעדים, ומאז אני שם, ובס"ד מקבל הרבה הרבה מתנות מאלוקים. וממוות נולדתי לחיים.
חלק מהמחלה של ההתמכרות שלי היא "הכחשה", אילו לא הייתי חי בהכחשה מול כל מה שאני עושה ומול המצב של החיים שלי, לא הייתי מסוגל להתמודד עם כל הרגשות הקשים הללו, ולכן הועילה לי ההכחשה, אך מאידך, אני באמת חושב שאני בסדר ואני רק קצת רואה פורנו וקצת הולך לזונות וקצת מפנטז וכו' וכו' וכו', ובפועל אני חי במקום שאני מאד מאד לא רוצה לחיות שם ולא עושה לי טוב בשום צומת.
ובכל אופן אני לא יאמר לך שאתה מכור, כי אף אחד לא יכול להחליט לאדם אחר אם הוא מכור או לא, אך כן הייתי ממליץ לך לשבת עם עצמך ולכתוב לעצמך קצת יותר באריכות את הסיפור חיים שלך עם התאווה, ולבחון את ההתדרדרות בשימושים בתאווה, ואת התחושות לפני ואחרי, וכן לכתוב היכן זה פוגע בי ביום יום, אם זה חוסר תפקוד וכו' וכו', ולחיות כל הזמן בהסתרה, וכן תציין לעצמך דברים חסרי שפיות שעשית בשביל התאווה, כשיהיה רשום לך כל הדברים הללו, תוכל יותר בקלות לבחון האם אתה מכור או לא.
תמשיך לבא לכאן, לשתף ולקרוא מהנסיון של החברים
בהצלחה רבה