שלום לך חבר יקר ואהוב!!!
אתה שואל שאלה שבעבר העסיקה גם אותי, ואני רוצה לספר לך מה שמעתי לגביה.
לשאלתך האם זה ~~~~~~ או לא, זו היא תשובתי.
אם אתה עושה פעולה שהיתה יכולה לגרום לך אי נעימות במידה ומישהו אחר יראה אותך, כדאי מאוד לחשוש שהיא אסורה.
[שאלה במאמר המוסגר לך ולכל הקוראים, איך ניתן להסביר את ההבדל בין פעולות אסורות ליציאה לשירותים, כאשר את שתיהן לא נעים לעשות מול אנשים.][כמובן, השאלה שלי היא איך [b]להסביר,[/b] לא האם].
אם אשה עסוקה בפעולה מסוימת שגורמת לחלקים מסוימים מגופה............ תבין לבד למה אני מתכוון...... ונעים לי לראות את זה, גם אם הכוונה שלה רחוקה מלהציג את עצמה, זה נפילה לכל דבר.
כמובן שאם הייתי מוסר עכשיו הרצאה בסמינר לבנות הייתי מרחיב את הדיבור על הנושא מה קורה לגבר כאשר אשה נמצאת לידו במצבים שונים..............אבל, זה לא הנושא שלנו. המציאות, קיימת. אנחנו צריכים לאזור כלי מלחמה ולהתמודד.
אני לא יודע אם אתה מנהל מעקב [של האתר] או לא. אם לא, אני ממליץ לך בחום. כך תוכל בכל יום שלא הצלחת למרבה הצער להחזיק את עצמך, לדרג את רמת הנפילה מ-1 עד 10 כדי לבחון את עצמך אם אתה בנסיגה או בשיפור.
דבר נוסף, זה שיש לך את המנוע הפנימי לא לצפות ב~~~~~~~~~~, צריך לדרבן אותך ולתת לך סיפוק ואמונה שיש לך כוחות, ולמצוא את הדרך למנף אותם הלאה.
הרבה הצלחה וסיעתא דשמיא!!!!!!!
אוהב אותך!!!!!!!!