ברוכים הבאים, אורח

לא מצליח להפסיק לאונן בערך פעם בשבוע לפעמים יותר
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: לא מצליח להפסיק לאונן בערך פעם בשבוע לפעמים יותר 93 צפיות

לא מצליח להפסיק לאונן בערך פעם בשבוע לפעמים יותר לפני 2 שבועות, 5 ימים #152280

• מקושר
  • חבר חדש

לא צופה בפורנו פשוט כמיהה טבעית לאונן מצליח להתגבר אבל אחרי כמה טריגרים נופל

תגובה: לא מצליח להפסיק לאונן בערך פעם בשבוע לפעמים יותר לפני 2 שבועות, 5 ימים #152285

מה לגבי הדמיון והמחשבה ?
מצליח לשמור על התמקדות 
או שהן באות ומפילות?

נערך לאחרונה: לפני 2 שבועות, 5 ימים על ידי לעולםiלאiאוותרiלאiאכנע.

תגובה: לא מצליח להפסיק לאונן בערך פעם בשבוע לפעמים יותר לפני 1 שבוע, 5 ימים #152388

• nbym
  • דירוג זהב
אחי היקר, תודה על השיתוף. זה מעיד על הרצון האמיתי שלך להשתפר ולפרוק תחושות שמעסיקות אותך.
את האמת, ההתמודדות שאתה מתאר נפוצה מאוד וישר כוח עצום שאתה לא צופה. לעניות דעתי במצב כזה הסיכויים שלך הם טובים מאוד. על אף הנפילות, דע לך שבכל התגברות יש לך שכר עצום וזו ממש גבורה שאין לתארה! טפח לעצמך על השכם!

לענייננו, חשוב מאוד להבהיר – עצם המשיכה, הדחפים והכמיהה אינם חטא. הם חלק מהמערכת שהקב"ה נטע בנו. מה שמשמעותי הוא איך אנחנו בוחרים להתמודד איתם. הנפילות שאתה מתאר – הן אינן מגדירות אותך. הן לא מעידות על כישלון אלא על מאבק. מאבק הוא סימן לחיים, לסיכוי ולרצון לגדול.

ובכן... איך מתקדמים מפה?

1. הבנת השורש:
המשיכה שלך היא לא "סתם יצרים". לפעמים הדחף מגיע מתוך מתח נפשי, בדידות, או צורך רגשי שלא מקבל מענה.
אני ממליץ לך לשאול את עצמך:
מתי הדחף חזק יותר?
האם זה אחרי יום קשה?
ברגעים של עייפות או שעמום?
התשובות שלך יכולות לעזור לך לזהות מה עומד מאחורי הדחף והרצון.

2. נפילה ככלי ללמידה:
כל נפילה שאתה חווה היא הזדמנות ללמוד. במקום להרגיש אשמה ולהתייאש. כשהנפילה קרתה תנסה לחשוב:
מה גרם לזה?
מה הטריגר שגרם לי ליפול?
מה אני יכול לשנות בפעם הבאה?
עצם זה שאתה שואל את השאלות, זה הופך את הנפילה להזדמנות לעלייה.

4. ''סור מרע'':
משיכה חזקה מתחזקת ברגעים של חשיפה לטריגרים. נסה לזהות מה הטריגרים שלך (תמונות, סיטואציות, מחשבות) וליצור סביבה שמגינה עליך מהם. כלים טכנולוגיים כמו סינון הם כלים חשובים לא פחות ואין בושה בלהעזר בהם.

5. ''עשה טוב'':
נסה להשתמש בכלים שבאתר ולצפות בסרטונים. יכול להיות שתמצא נקודה שתוכל לעזור לך. מומלץ מאוד. אתה יכול להתחיל אפילו מצעד אחד. כל צעד קדימה הוא משמעותי לא פחות!

השיתוף הוא חלק מדרך. תמשיך לשתף ואל תוותר על עצמך.
במיוחד אל תתייאש. זה חלק ממסע שבסופו - אני מאמין שתצליח.
נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 5 ימים על ידי nbym.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן