היי אני מכור כבר יותר מ15 שנה, והכל התחיל בגיל 12 חבר היה איתי בבית על המחשב ופתאום הוא אומר לי תראה מה יש לך בהסטוריה של החיפושים (עד היום אני לא יודע אם הוא שם את זה שם, או שמישהו באמת חיפש את זה לפני) אבל היה שם שורת חיפוש של אתר פורנו, התמונה בפתיחה עד היום חרוטה לי במוח, לא יוצאת. מאז אני שם. התחתנתי מאז ויש לי שתי ילדים. בשלב מסוים אישתי גילתה וזה יצר משבר הינו בטיפול זוגי לגשר על זה, כבר אז הבנתי שאני מכור וזה לא עזר לי לעשות את הצד להפסיק, במהלך השנים הייצר התגבר והתחלתי ליכנס לצ׳אטים ולעשות דברים עם בחורות בוידאו, חשבתי שזה יהיה הגבול של, אבל המלחמה לככה אותי יותר ויותר לקצה אני בצבא והלחץ שהיה עלי גרם לי לעשות דברים אסורים יותר ויותר עד שלפני חודשים נפגשתי עם בחורה בצבא, לא הצלחתי לשלוט בזה פשוט נסחפתי לעולם של פנטזיה שלא קיים. ואז יצאתי הביתה אחרי 30 יום ואישתי פשוט ראתה עלי שאני לא אותו דבר, אז היא לחצה ממש וסיפרתי לה ואז הכל התפרק, אני שוב במלחמה רק עכשיו לבד אין לי אותה היא עונה רק בשביל לדבר עם הילדים. ורק עכשיו אחרי יותר מ15 שנה ברעל הזה נפל הסימון שאני הורס לעצמי את החיים, וגם עכשיו שאני רושם את זה אני מרגיש שבא לברוח לצאטים ולפרנו. את אמת את אתר הזה גיליתי באחד הצ׳אטים מישו שלח לי קישור. המלחמה בפורנו והמלחמה בעזה גרמה לעזוב את הדת לגמרי לא הרגשתי ראוי לה׳ למרות שני מאוד אוהב אותו ומחובר עליו. אני מתחיל לבנות פה דרך חדשה מקווה להיות ראוי לעצמי למשפחה שלי ולה׳.
הכל קשה הכל מתפרק אבל אני מקווה שאצליח לבנות עתיד טוב יותר ולנצח בשתי המלחמות גם בעזה וגם במלחמה הפנימית.
תפילה קטנה שאני מתפלל בתחילת המסע הזה:
ה׳ עוז לעמו איתן ה׳ יברח את עמו בשלום.
אני מתפלל לכוח לשנות ולהשתנות ולשלום עם עצמי להצליח להתמיד בדרך ולהיות שלם איתה.
תודה שיש מקום כזה.