ברוכים הבאים, אורח

מי אני
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מי אני 57 צפיות

מי אני לפני 2 ימים, 19 שעות #154083

• livelyfalcon77
  • רצף ניקיון נוכחי: 8 ימים
  • חבר חדש

היי אני מכור כבר יותר מ15 שנה, והכל התחיל בגיל 12 חבר היה איתי בבית על המחשב ופתאום הוא אומר לי תראה מה יש לך בהסטוריה של החיפושים (עד היום אני לא יודע אם הוא שם את זה שם, או שמישהו באמת חיפש את זה לפני) אבל היה שם שורת חיפוש של אתר פורנו, התמונה בפתיחה עד היום חרוטה לי במוח, לא יוצאת. מאז אני שם. התחתנתי מאז ויש לי שתי ילדים. בשלב מסוים אישתי גילתה וזה יצר משבר הינו בטיפול זוגי לגשר על זה, כבר אז הבנתי שאני מכור וזה לא עזר לי לעשות את הצד להפסיק, במהלך השנים הייצר התגבר והתחלתי ליכנס לצ׳אטים ולעשות דברים עם בחורות בוידאו, חשבתי שזה יהיה הגבול של, אבל המלחמה לככה אותי יותר ויותר לקצה אני בצבא והלחץ שהיה עלי גרם לי לעשות דברים אסורים יותר ויותר עד שלפני חודשים נפגשתי עם בחורה בצבא, לא הצלחתי לשלוט בזה פשוט נסחפתי לעולם של פנטזיה שלא קיים. ואז יצאתי הביתה אחרי 30 יום ואישתי פשוט ראתה עלי שאני לא אותו דבר, אז היא לחצה ממש וסיפרתי לה ואז הכל התפרק, אני שוב במלחמה רק עכשיו לבד אין לי אותה היא עונה רק בשביל לדבר עם הילדים. ורק עכשיו אחרי יותר מ15 שנה ברעל הזה נפל הסימון שאני הורס לעצמי את החיים, וגם עכשיו שאני רושם את זה אני מרגיש שבא לברוח לצאטים ולפרנו. את אמת את אתר הזה גיליתי באחד  הצ׳אטים מישו שלח לי קישור. המלחמה בפורנו והמלחמה בעזה גרמה לעזוב את הדת לגמרי לא הרגשתי ראוי לה׳ למרות שני מאוד אוהב אותו ומחובר עליו. אני מתחיל לבנות פה דרך חדשה מקווה להיות ראוי לעצמי למשפחה שלי ולה׳. 
הכל קשה הכל מתפרק אבל אני מקווה שאצליח לבנות עתיד טוב יותר ולנצח בשתי המלחמות גם בעזה וגם במלחמה הפנימית. 

תפילה קטנה שאני מתפלל בתחילת המסע הזה:
ה׳ עוז לעמו איתן ה׳ יברח את עמו בשלום. 
אני מתפלל לכוח לשנות ולהשתנות ולשלום עם עצמי להצליח להתמיד בדרך ולהיות שלם איתה. 
תודה שיש מקום כזה. 

תגובה: מי אני לפני 2 ימים, 17 שעות #154085

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 513 ימים
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר והאהוב 
הורדת לי דמעות בעיקר שכתבת אתה לא ראוי לה׳… זה מה שהפנטזיה של הפורנו גורם לנו להרגיש שכאילו אנחנו נפרדים מה׳ והאמת שזה לא נכון החיבור לה׳ שום דבר לא יפריד. 
כואב לשמוע על הפרידה הכואבת. 
אבל רואים שיש כח רצון לשינוי 
מאחל לך הצלחה המון אנשים מצאו פה גאולה וגם אתה בעז״ה 
בהצלחה אוהב

תגובה: מתמודד לפני 2 ימים, 3 שעות #154087

• nfhf
  • חבר חדש

אני כל כך מבין אותך ואני כל כך מזדהה איתך אני מאמין שכדי לכתוב את זה כאן זה לקח ממך המון זמן עד שכתבת ושכתבת כנראה התלבטה נורא מה לכתוב ואיך לכתוב ,,וממה שכתבת זה נראה שאתה מתאר מאוד פתוח את המצב, ואתה יודע מאוד טוב כמה אתה לא רוצה להיות שם, אני מאמין שיש לך הרבה כוחות אם הגעת עד לפה ובעזרת ה אתה מכאן תראה שיהיה לך הרבה יותר קל ,מתפלל עלייך שתצליח להתמיד בדרך היציאה ותשתף אותנו מה עזר לך לצאת איזה אסטרגיה הכי עזרה לך , אוהב אותך מריחוק מקום וקירוב לבבות (מתמודד איתך באותה סירה)

תגובה: מי אני לפני 2 ימים, 2 שעות #154092

חבר יקר ואהוב!
שמחים שהגעת אלינו ואתה כבר לא צריך להתמודד לבד!
אם אתה במילואים - אז אתה בטח זכאי לליווי מקצועי של מטפל דרך הצבא - כדאי מאוד להיעזר בזה. במיוחד בכל מה שאתה עובר. זה יעזור ויתמוך בך.
במקביל - ברגע שאתה יכול תברר ותלך לפגישה של 12 הצעדים, זו תוכנית שעזרה לכל כך הרבה אנשים במקומות שאתה היית בהם ואפילו יותר מזה. אל תוותר על התקווה, יש אפשרות לשינוי, יש אפשרות לתיקון!
תעלה על מסלול, ותתמיד בו, ותראה שהחיים טובים יותר וקלים יותר.
זה שווה את זה! כדאי להשקיע!

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: מי אני לפני 1 יום, 18 שעות #154106

• livelyfalcon77
  • רצף ניקיון נוכחי: 8 ימים
  • חבר חדש

קבעתי פגישה במכון שנקרה מרכז קשרים יש שם גם טיפול פרטני וגם קבוצה של 12 הצעדים. 
הם לוקחים הרבה כסף אבל אני רוצה לשלם אותו אני צריך לשלם אותו ככה אני ארגיש יותר את התהליך. 

תגובה: מי אני לפני 1 יום, 5 שעות #154109

בהצלחה רבה, חבר יקר ואהוב.
כל הכבוד על ההתקדמות לכיוון הפתרון, ועל הנכונות להיחשף בשביל לטפל במה שצריך לטפל.
בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.42 שניות

Are you sure?

כן